One step at a time...

Kom på att jag har ju varit med om massa roliga saker som jag inte skrivit någonting om alls ännu och det känns ju lite trist. Men jag får skylla på jobbet tyvärr, det tar mycket tid och energi! När jag kommer hem vill jag bara äta och däcka, är oftast helt slut. Man blir det av att bli utskälld några gånger om dagen, haha :P

Hur som helst går allt ok. Marabou sköter sig allt som oftast och jag med när jag är ute med honom. Börjar komma underfund med hur det lilla livet fungerar, sakta men säkert och det känns jättebra. Vissa dagar är jag mäkta stolt över oss, och andra naturligtvis inte alls lika stolt...men vi gör framsteg varje dag och det får mig att glatt jobba vidare!

Ikväll har det varit en lugn, skön kväll. Har ätit god mat och nu bakat en sockerkaka som doftar underbart. Snart ska den testätas med en kopp te, mums! Kitty har skött sig exemplariskt och har lekt, busat och myst med oss hela kvällen. De är så fina mina små killar!

Livet rullar på annars, en dag i taget. Tänkte att jag skulle skriva lite mer ingående om resan till Falkenberg och Fredriks familj och om Halloweenfesten i helgen...men sen blidde det lite sent så det får bli någon annan dag i veckan här. Den som äntar på något gott...haha.

Nej, nu är det dags för sockerkaka!

Ses, hörs & störs!

Eder Mary

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!