Walking in a winterland

Ja jösses. Idag tror jag att all snö som skulle kommit tidigare, kom på en och samma gång nu isället. Idag snöar det mer än det gjort på hela vintern, sammanlagt. Kung Bore var sen i år, hade kanske mycket att stå i på andra platser i vår värld. Och i ärlighetens namn, det har varit rätt skönt att han pysslat runt nån annanstans än här för en gångs skull.

Hur som helst så ska jag snart ut i den Sibiriska vintern för att möta upp Mimmi. Vi ska avnjuta en middag på bästa stället i stan, nämligen Vapiano i Gamla Stan. I totally love it! Det kommer bli awesome. Jag har alla delar jag vill ha i receptet för en perfekt söndagskväll; bästa vännen, pasta, kanske ett glas vin samt värme och kärlek. Så bring it on Bore, bring it on.

I övrigt har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem från underbara Vietnam. Jag har varit ute hos Assar och myst i två dagar och sen har jag jobbat. Hälsade på fina Nyköping också och föräldrarna några dagar. Och just det! Har ju kommit in på en skrivkurs också på folkis i Nyköping =) Vi hade första träffen i veckan och jag tror att kursen kommer bli jättebra. Den är på distans så det blir mycket ensamjobb, men det passar rätt bra med en distanskurs när man samtidigt ska klara av ett heltidsjobb. Är så galet skrivsugen nu igen efter en tids uppehåll så det ska bli härligt att komma igång!

Nu ska jag bege mig ut...skriver om min underbara resa snart, då jag har lite mer (läs mycket mer!) tid och också har fixat med alla 300 bilder från resans alla hörn. Vill ju lägga upp de bästa!



Ha det gott och värm upp varann i kylan!


Kram och hej!

/Mary

Hälsning från öst

Hej! Skriver mer när jag är hemma :) Jag har det oförskämt bra här i Vietnam och vill aldrig åka hem! Totalt kär i allt landet erbjuder, det är så fantastiskt. Hörs sen! Puss från mig <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!