Baby loves to dance in the dark

Oj vad jag bloggar idag, tre inlägg efter varandra! Är jag sjuk månne? Eller bara sjukt uttråkad? Sanningen är att varken eller stämmer. Som en god fru sitter jag och väntar på att min tappre man ska vilja komma hem från krogen så att jag kan hämta honom. Nej han är inte ute och super skallen i bitar, han är ordningsvakt på nån krog nånstans i kungsan. Så stilig så i sin uniform =)
Nåväl...jag tror fan att jag får ta och koka mig en kopp kaffe (meningen är egentligen att jag ska köra någon slags detox kur numer och kaffe är INTE en del av den...men det är ju så gott!?)

Planer för veckan

* Söndag - rally med jobbet! Är jag taggad eller är jag taggad!? Gratta mamma på Mors Dag! <3
* Måndag - Jobba och sen tror jag det blir att se över ev. lajv i sommar och Hästfriskvårdsutbildningen som jag gärna vill gå.
* Tisdag - Jobba och raka vägen till min skrutt Marabou. Snart dax för sommarbete!
* Onsdag - Jobba och efter det shopping med Sham på stan!
* Torsdag - Jobba och sen kickboxing! (träningsvärken avlöses varje vecka av en ny. Men det stärks också tyvärr!)
* Fredag - Jobba och sedan after work med kollegorna på kundtjänst. Yay, äntligen några som vill gå ut med mig! Har typ inte hänt sedan Hedenhös tid. Eller i alla fall på kanske en månad (?!) Omg...
* Lördag - Snabbvisit hos föräldrarna? Tvätta? Ledig lördag? Tidig kväll i alla fall.
* Söndag - Hoppa fallskärm!! (Mitt livs största DRÖM går äntligen i uppfyllelse!)

Jag imorn! ;)


The morning after

Jag bara älskar Kreta. Makrigialos måste vara himmelriket på jorden. Jag vill åka tillbaka, det var så fantastiskt underbart där. Och romantiskt...jag kanske bör nämna att min älskling gick ner på knä? ;)



Naaw

Hittade denna bild på min lilla pärla Pipen.
Tror han är typ tre dagar gammal här & så himla underbar! Åh kolla de små oemotståndliga öronen! Såå sött!

Finaste busis <3





Marie <3 islandshäst = sant

Idag har jag och min kollega Alice ridit islandshäst! Det var helt underbart kul även om nivån kanske inte var riktigt i min linje...jag hamnade av misstag i helt fel grupp & fick åka med nybörjarna, men det var helt ok. Jag passade på att ordentligt njuta av turen istället. Min häst Kláki var jättefin, positiv & go, han strosade lungt och var toppen att rida. Som sagt, man får passa på att njuta av turen (= sitta och bara "åka" utan att behöva tänka på att hästen antingen kommer tagga ihjäl sig av iver, kasta sig åt sidan för en lerpöl eller tokhoppa över ett litet dike som min kära Marabou annars håller mig vaken med) Det fick mig att bestämma mig - blir det en totti så blir det en isis!
Vi han precis tillbaka innan regnet kom, det var tur!

Sen bar det av hem till syrran för att passa Elsa, hennes hund en stund. Det var mysigt, vi var ute på en längre promenix och hon skötte sig exemplariskt. Fina gos! <3

Nu verkar det som att det kanske blir en liten utgång...? Får se hur denna kväll slutar ;)


Tjing!


Stuck

Jag har en jävla skitdag idag. Fick ett mindre utbrott på allts jävlighet och ville bara lägga mig i nåt hörn och typ...försvinna. Less, less, less är vad jag är. Jag är alldeles för hetsig för mig själv, alltid ska det vara nya grejer, nya projekt, nya steg i livet - jag kan inte liksom bara nöja mig med livet som det är nu, idag. SKITJOBBIGT är vad det är.
Men sån är jag ju. Och tacka fan för det. Så det händer lite i livet...

Men idag...alltså...helvetesjävlaskitdag! punkt


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!