Trötta torsdagen...

Ja nu är det trötta torsdagen och inte trötta tisdagen som det brukar haha.
Var på en liten aw igår med några från jobbet och det var riktigt trevligt måste jag säga. Blev lite dåligt med rödvin dock, planen från början var att jag och Jens skulle tjuta till det men vi orkade inte hehe. Så det blev några öl och sen hemgång halv 10, inte fy skam.

Fast jag är trött idag och lite bakis även om det känns pinsamt att erkänna det haha. Men det blir en lugn dag på jobbet det känner jag på mig ;) och blir det inte det så skiter jag i att stressa runt för det pallar jag inte idag så det så :P

Ikväll är det nåt mingel jag tydligen ska på med Jenny och Tilde inne i stan. Får se om jag orkar haha. Tror inte det håller på så länge så det ska nog inte bli så sent ikväll ändå. Vi får la se..

Hörs senare, ha det bra så länge..


/Mary

"Jag får liksom ingen ordning"

Nej jag får inte det. På nånting känns det som. La vida, vad ska man göra med det egentligen? Jag sitter och funderar över meningen med allt just nu och det är både energikrävande och irriterande. Det enda som egentligen känns 100% bra är ju jag & Fredde. Honom vill jag gärna inte vara utan. Men resten. Jobbet? Boendet? Fritiden? Aktiviteterna?

.S-U-C-K.

Och sen dessa drömmar...de blir bara konstigare och mer absurda för varje gång jag drömmer. Kanske det har med min tristess, rastlöshet och omväxlingstörst att göra?? I do not know och jag vet inte om jag kommer att lista ut det heller...

Överlag är det en halvdålig dag, jag är så opepp så det finns inga gränser. Jag behöver absolut piggas upp, big time.

Hoppas den upppiggningen infinner sig ASAP. Pronto. NU.

Gaaahh, orka rastlöshet.

Positivt tänkande var det ja, just det...

 

 


Har tråkigt så då blev det såhär haha.


Hårfärg? Honungsblond? Det är naturell i alla fall, fast jag funderar på att slinga det blondare.

Ögonfärg?
Blå-grå.”En ängels ögon” sa någon en gång. Fint tyckte jag.

Hur mycket smink använder du dagligen? Hmm, hur mycket? Jag sminkar mig ju nästan varje dag. Ganska lite, bara mascara och kajal eller nåt åt det hållet. Inget avancerat direkt.

Vad har du ätit idag? Tacos

Dagens klädsel? "Sandfärgade" byxor, svart linne och svart-vit randig tröja över...

Senaste låt du hörde? Någon med Vnv Nation!

Senaste inköp? Två par skor. Ytterst välbehövligt.

Vilka hårfärger har du haft? Brunt, rött och naturell, dvs mörkblont.

Brukar du äta frukost? Ja oftast. Jag "hinner inte" alltid, men försöker alltid att få i mig frukost. Min mage klagar så illa annars, haha.

Vad gör du om helgerna? Tränar cirkus, umgås med familj & vänner, promenerar och njuter maximalt av att det är helg! Ute och dansar ibland också ;)

Gillar du att få uppmärksamhet? Det beror helt på sammanhanget...

Har du någon piercing? Tre stycken i öronen.

Hur är ditt hår? Hårboll. Hur ballt som helst.

Brukar du bädda sängen? Absolut, tycker det ser lite slarvigt ut annars. Men ibland missar jag det och får skämmas haha.

Favorit mat? "Fisk i ugn", Fredriks recept. Oslagbart i alla hungriga lägen!

Har du mest skivor eller filmer? Hm det är nog 50/50 där. Men kanske några fler skivor. My love is for music.

Favoritaffär? Den är svår. Tabbouli House är underbart. Älskar små guldkorn som man bara springer på och förälskar sig i =)

Hur många hål har du i öronen? Sammanlagt är det 5 men utan de s.k "öronhålen" är det endast 3.

Hur gammal var/kommer du vara när du flyttar hemifrån? Nitton. Ung & vild, haha.

Hur många timmar sover du på en natt? Jag är trött på morgnarna. Försöker dock få minst 7 timmars sömn, annars är jag inte bara trött dagen efter, jag är en zombie.

Föredrar du att vara singel? Hm..nej inte överlag, då suger det totalt. Men ibland kan det vara en fördel att vara singel ja.

Är du singel? Nej.

Är du nöjd med dig själv? Överlag, ja. Men det är klart, det finns alltid saker man vill ändra på. Det svåra är bara att ta sig i kragen och göra just det.

Hur mår du just nu? Helt okej faktiskt. Skulle behöva lite omväxling till och från, men i stort mår jag fint.

Senaste program du såg på? "Outsiders"

Senaste film du såg på bio? "Kickass"

Vad var det senaste du sa? "Hejdå"

Hur ofta tvättar du ansiktet? Varje kväll.

Vem vet mest om dig? Fredrik, utan tvekan. Mimmi vet en hel del också ;)

Vad har du i ditt fönster Blomma, blomma, prydnadsälva, ljus, blomma, blomma.

Hur dags gick du och la dig igår? Vid elva kanske.

Håller du på med något projekt just nu? Träna! Jag MÅSTE träna. Inga ursäkter...

Vad behöver du mest just nu? Allt och alla. Jag behöver vännerna & min familj. Det är viktigt. Sen behöver jag träna, haha.

Har du bra minne? Äger på att minnas namn!

Är du glad för tillfället? Javisst =)

Vad arbetar du med/vill du arbeta med? Ja säg det den som vet. Nåt roligt som ger pengar men inte tidsslöseri. Jag avskyr slöseri med tid.

Vilken person är viktigast för dig? Familjen såklart. Alla inräknade. Utan sin familj är man inte tuff. Vänner betyder massor också.

När spydde du senast? Oj, jag brukar inte spy...men det måste ha varit när jag hade kräksjukan i början på året. Fy fan, det var det värsta ever.

Vad vill du ha? Ett lyckligt, långt, sjukdomsfritt och händelserikt liv! Ska inte sitta där när jag är åttio och tänka” varför gjorde jag inte det där...” ångest, nej tack. (sen vill jag gärna också ha en liten gård, en häst, en hund & massa pengar, dessa troligtvis från en fantastisk författarkarriär :P )



Now you know me even better... :P

/Mary

Fotografera mera

Jag vill ut och fotografera massor. Suck. Vill ut till Tyresta och fota igen, var där i helgen och längtar tillbaka. Det var så fint, en sån fin dag. Fina, färgstarka bilder.
Ge mig fina dagar och fina bilder, tack.  

                                                                                                                       Och ge mig pepp ffs!


There´s a shewolf in your closet...

Fan. Tror jag har lindat in mig i någon form av höstdepp eller nåt. Känner mig sjukt nere och har ingen ork eller känsla för nåt alls. Suck. Varför blir det så? Hösten som är så fin och som man någonstans alltid ändå längtar efter...fasen den här hade jag inte väntat mig. Kanske därför det kommer som en liten chock? Jag, deppig? Bah! Surar ner mig och blir fräsig åt folk...men det känns ändå skönt på nåt sätt, som att det är det som behövs just nu, en urladdning. Jävla skit att man ska känna såhär. Önskar jag var ett känslolöst monster som bara ser likgiltigt på allt och alla. Det blir så mycket lättare så, får jag för mig.

Helst vill jag ligga och mysa i sommarstugans kaminvärme och småprata med pappa. Lyssna på vindens sus i trädtopparna och dra i den kyliga, friska doften av träd och skog och höst. Jag vill skriva mina noveller och gå promenader med min familj.

Och just nu vill jag bara hem och städa. Jag har en tendens att göra det när jag är på dåligt/deppigt humör. Och det är väl "bra" för då blir det något gjort.
Men! Jag vill hellre vara glad och bekymmerslös. Innerst inne. Fast nu har jag lust att vara arg. Riktigt jävla sur faktiskt.

F**k the world...

 






Marie <3 körkortet = sant!

Toodiloo!
Idag ska det firas! Mamma har namnsdag och jag har idag haft mitt körkort i 2 år vilket innebär att min prövotid här med är slut, finito, borta! Så nu är det bara gasen i botten, mohaha.

Det känns så himla bra att ha körkort, det är absolut det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Det lilla plastkortet har gett mig många möjligheter och är något jag är väldigt stolt över att ha klarat av. Tycker att fler ska satsa på att fixa kortet, oavsett om man bor nära till tåg och andra kommunikationer för det är så mycket bättre med körkort. En otrolig frihet och du slipper vara slav under SL ;)

Så jag har idag firat med en bulle och en latte för att vi hållit sams i två år. Och mer ska det bli, nu blir det åka av på riktigt haha :)


Wrrom, wrroooom!

 

 

 

 

 

 

 


Kärlek

Hej hallo,
Sitter och skriver på landet ute i skogen i vår fina lilla stuga. Det är kolsvart ute, bara stjärnorna och månen ger ljus över trädtopparna. Kyligt i lyften, syrsor i fjärran...

Sommaren är snart slut och det grämer mig. Det känns knappt som att det var sommar överhuvudtaget, det gick så fort! Poff, så var det vår och sen blev det höst. Var tog den vägen, vår vackra sommar?

Jag älskar att vara ute på Jogersö. Det är min oas, min återhämtning, min ro. Här får jag själslig styrka och alla kreativa, tokiga idéer som jag har, haha. Här flödar inspirationen helt enkelt :)

Hör på Tv:n att det blir frost i natt. Mysigt med lite kyla...hösten är välkommen, jo visst. Men fortfarande...var tog sommaren vägen, min sommar? Väntar med spänning och förväntan på nästa års bevis på värme och solsken.

Idag har Tiger fångat två möss och en ödla, han är så duktig min lille jägare. Sen har han och Pipen hälsat på grannkatten och det blev ett vänligt möte som tur var. De verkar gilla varann!

Livet är underbart just i detta ögonblick. Min familj är hos mig, jag är omgiven av kärlek och värme och jag är lycklig. Lycklig, som bara jag kan vara i denna stund. Jag vill leva ut livet till fullo och ta till vara på varje minut av härligheter. En sådan minut är nu och den ska jag ta till vara på med en kopp te tillsammans med mina kära, de som älskar mig för den jag är och de som jag älskar mest i hela världen <3
Bättre kan det inte bli!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!