Gettin´ jiggy wit it

Trött vecka. Jag går och lägger mig alldeles för sent om kvällarna, vilket inte är bra alls. Blir helt slut i skallen när det lider mot eftermiddag...fast ikväll blir det en tidig kväll. Ska till läkaren imorn förmiddag igen...jippie.

Idag kommer mamma och hälsar på,ska bli jättekul att se henne! Jag har längtat efter mamma, känns ibland alldeles för långt mellan gångerna vi ses. Och ändå bor vi bara en timmes resa ifrån varann.

Usch, vad jag är trött. Vill hem och sussa kudde nu...men får vackert sitta på min söta rompa och jobba till kl 6. Tjihoo! 


 Får sväva iväg och drömma mig bort sista timmen...*Kreta, Kreta, Kreeetaa!*


Kreta

Åh jag vill åka nu! Längtar till sol, värme och blåa vatten! Tur att det bara är en månad kvar... :)


Melissa Horn

Jag säger bara en sak: UNDERBAR! <3

Hon har räddat mig, en bland alla som lyfter en slokande haka :)

Missa inte denna fantastiska människa, röst och känsla!


Vem lämnade vem? ~Melissa Horn~

"Jag borde ha bett dig att gå
Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

Det är vår
Och varmt
När du har hört vad jag har sagt
Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft"


Det är över. Känslorna. Ilskan. Tanken att vilja skada dig.

Borta. Begravet. Bortgånget. BRA.

Oh boy!

Idag är en bra dag! Fast den har varit konstig på flera sätt. Jag har gjort skitbra saker och alla har varit supernöjda - but still, jag har ändå lyckats göra bort mig lite i varje sak jag gjort...känns det som i alla fall. Men men, jag får väl bjuda på det ;) Huvudsaken är ju att allt blev kirrat så som det skulle och förväntades bli.

Eftersom jag inte skrivit nåt här på evigheters evighet, kan jag ju göra det lätt för er och för mig själv och lista lite som har hänt den senaste tiden :) jag älskar okomplicerade listor, de gör allt så mycket roligare att läsa.

 

1. Jag har fått beröm av många kunder nu som jag faktiskt har tagit åt mig av. Känns jättekul! Som en av dem sa"Du har just uppfyllt de tre grundkriterier som finns enligt riktlinjerna för kundservice - snabbhet, kunnighet & vänlighet" Sweet :)

 

2. Jag får psykbryt på att vädret inte kan bestämma sig. Är det vår en dag så ÄR det vår och då KAN man inte ångra sig! Veliga åbäke...

 

3. Semester inbokad! Fredrik & jag har äntligen bokat en resa till våren! 22 april bär det av till underbara Kreta med sol!! Jag längtar så in i norden tills planet lyfter - semester, here I come!

 

4. Horsemanship och foto är mina nischer här i livet! Efter att ha varit på kurs i båda ämnena kan jag glatt konstatera att jag är såld. Jag ska bli en ny mästerfotograf/kvinnan som talar med hästar. Skulle absolut kunna tänka mig att jobba med foto i framtiden och då gärna fota hästar.ha en egen ranch med glada, frigående tottos och hålla kurser i hur man ska förstå sig på skrällena, kastar vackert ljus på mina planer.

5. Jag ÄR kursfixerad. Nu är det utomlandskurser, språk, stickning, hästar, måleri och allt annat kul som hägrar. Vips hade Marie glömt hur det är att vara student, egentligen.

 

6. Rammstein. Detta underbara band! Deras konsert var sjukt bra och lätt den bästa jag varit på. Pyroteknikens era möter danstralliga tyska bastoner och män i glitterdräkter - kan det bli bättre? Med handen på hjärtat; jag skulle inte tro det.

 

7. Alla ni underbara, fina., fantastiska vänner som jag inte sett på alldeles för länge. Tack för att ni nu har kommit åter i min vardag och förgyller den på alla tänkbara sätt. Det är det finaste som finns att få se er igen och nu jävlar får vi hålla kontakten bättre! ;) Ni vet vilka ni är <3

 

8. Spanade in Rickard Herrey igår på Apoteket. Undrar vad han hade beställt för roligt?

Jag vet att jag kommer se tillbaka på detta inlägg om några veckor eller år eller så och undra vad i helskotta jag hade tagit dagen då jag skrev det här. ..


Det var allt för nu! Vaknar till liv snart igen och skriver mer då :) Ha det bra!

/ Smarry


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!