And then we raise

Hej!
Det är med viss extra styrka jag hälsar bloggen idag, med en nyvunnen styrka som bara ska hålla i sig nu. Jag har kanske som bekant inte mått sådär jättebra på sistone...eller ja, egentligen började allt för kanske 10 månader sen. Nu har det dock eskalerat till en nivå som blivit, låt oss säga, okontrollerbar. Så jag tog mitt pick och pack här i veckan och åkte till farbror doktorn, vilket visade sig vara ett bra beslut för nu får jag hjälp på traven att styra upp allt. Puh. Trodde jag hängde löst där ett tag. Riktigt löst.

Men, jag är inte den som är den som hänger i granen, utan här ska rehabiliteras tills jag stupar om så krävs.

Back to life =)


 

Det är en ny dag imorgon. Med nya möjligheter och nya framsteg.

(Och en sprillans Ipod Nano som ska få extra mycket kärlek :P Cause we´re worth it!)

 

/Mary


Torka?

Hej hej, hemskt mycket hej.
Tänkte skriva nåt bra här men har plötsligt inget att skriva?
Shit, hoppas det inte är en allvarlig bloggtorka eller nåt på G? Vore ju sådär alltså.
Försökte lägga upp massa bilder på alla fina djur jag har runt mig, men datorn och blogg.se var elaka så det gick inte att få till. Blä. Men! Jag tänker klämma in en bild här i alla fall, mohaha ;)


Hej så länge!


Det blev en höstbild på mig. Osminkad, lite trött och allmänt mysig - som jag är, helt enkelt, rakt upp och ner!


Dansmåndag =)

Nu ska jag snart iväg och dansa magdans igen! Tycker verkligen att det är jättekul och jag tror att jag kommer fortsätta dansa även nästa termin. Vi håller på att öva inför dansuppvisningen 9/12 och jag börjar bli lite nervös faktiskt...koreografin sitter inte som en smäck direkt och det gör mig lite stressad, haha. Men jag får försöka öva lite extra så ska det nog bli bra =)


Bjuder på en bild på mig i fina magdanskläder som jag testade för ett tag sedan. Bilden är inte alls särskilt bra erkänner jag, men vad fasen. Denna outfit är hur som helst för showdans och inte för nybörjare som jag egentligen, men jag ville bara prova hur den sitter på för den är så himla fin! (Den passade faktiskt jättebra!) Vóila!

Ha det bra så hörs vi =)


Kram
Mary


Dagens outfit!



We <3 Ullared! :P


We <3 Ullared! :P



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!