Jul, jul, strålande jul!

Hej!
Och en riktigt god jul!
 
Här hemma har vi uppesittarkväll dan före dopparedan, med rimstuga och Bingolotto =)
Innan dess var vi på glögg- och lussemys hos min syster med familj och det var underbart mysigt. Hela hemmet var pyntat till bristningsgränsen och alla var glada och juliga. Det är ju fördelen med ett större hus, att det finns lite space att pynta och att man kan ha en normal gran inne. Det kan ju inte riktigt vi på våra 38 kvm...men det går bra ändå, jag tycker vi har pysslat till det som aldrig förr denna jul! Dessutom har vi knölat in en 3 dms gran i lägenheten, det ni ;)
 
Imorgon bär det av hemåt till kära Nyköping för julaftonsmys hos familjerna. Himla praktiskt att ha båda våra familjer samlade på en och samma ort =) Jag ser verkligen fram emot julafton i år! Det gör jag ju i och för sig varje år, men i år känns det speciellt på nåt vis. Kanske har med att göra att jag fixat de flesta klapparna och allt pyssel långt i förväg detta år till skillnad från andra år? Då får man tid över till att bara sitta och längta de sista dagarna.
 
Nu blir det till att slurka i sig sista vinskvätten och måla naglarna och sen väntar kudden.
 
Och imorgon nalkas julafton. Vår vita julafton <3
 


Bilden är från vår resa till Vietnam förra året. Åh, jag vill vara där nu också!
 
 
Kram och ha en härlig julafton.
 
/Mary
 

Täbbt i dnäsan

Hej hallå! Inte nog med att jag blev ivägdragen till skärgården såhär års, jag blev dessutom sjuk på kuppen. Så nu ligger jag här, insnöad i kylhålet från Sibirien och kippar efter andan samtidigt som snorpappershögen bara växer och växer. Tror banne mig jag har feber också...Great!
 
Men snart är jag hemma i trygga vrån igen och kan snora ifred ;) Kan inte heller låta bli att nämna att det är idag det magiska datumet 12-12-12 infaller! Men vad betyder det, egentligen?
 
Massor av folk ska visst ha gift sig idag, datumet till ära. Och lite speciellt är det ju då det är en historisk dag som inte upprepar sig förrän om 100 år. Äter jag tillräckligt mycket spenat och vitaminer kanske jag får uppleva den dagen med? ;) Andra spekulationer går ju kring funderingarna kring en apokalyps, en jordens undergång, som tydligen startar idag för att ha sitt esse den 21a (då jorden tydligen ska förintas helt).
 
Idag kanske är som en liten förrätt till den stora middagen eller som ett förband till stjärnan; liksom lite lagom uppschåsat så att människan bara ska få lite panik men ändå hålla modet uppe. Då blir dundersmällen så mycket roligare! Kanske det var så de tänkte, Mayafolket eller Inka eller vilka upplysta människor det nu var som kom på den kalendern ;)
 
Jaja, nog om detta! Här ska snoras vidare...
 
Hoppas ni har det fint och roligt i julstöket :)
 
Kram (och lite snor) /Mary

Magneto

Hej hallå!
Idag bloggar jag från X2000, på väg mot Göteborg! Ska iväg en kortis bara så är hemma igen senare i veckan :)
 
Igår var jag med om nåt nytt, nämligen magnetröntgen! Vilken grej alltså! Jag har aldrig gjort en sån undersökning förr så det var riktigt spännande. Jag blev inkörd i en stor maskin som brummade och hade sig. Det var nästan lite mysigt, fick lyssna på radio och höll på att somna, haha. Har ju varit lite oroad över mitt ena knä sedan det brakade i somras så jag tänkte att det kan vara bra att kolla så att det inte har gått sönder nåt man kanske behöver ha helt. 
 
Om några dagar får jag svar från ortopeden och jag hoppas att det är ett positivt svar! Typ att problemet bara är svaga muskler i knät som endast behöver tränas upp. Operation och sånt onödigt hoppas jag att jag slipper...
 
Men tills dess så kör jag på som vanligt :) 
Idag blir det en fin resa genom vackert vinterlandskap till västkusten och förhoppningsvis även Starbucks! Vill gärna få med mig en caramel macchiato därifrån ;)
 
Ha en bra dag alla!
Kramar
 
/Mary

Resedrömmar...

Är så sjukt sugen på att resa utomlands någonstans. Har fått total abstinens och längtar verkligen till den dag jag får lite tid över så jag kan dra iväg! :) 
 
Dagen då jag måste tacka ja eller nej till jobbet som reseledare närmar sig med stormsteg... Kanske därför jag vill resa? Nån sorts pre-resfeber? Nåväl, innan dess måste jag fått tummen upp till tjänstledighet från chefen... To be continued!
 
Nej nu ska jag försöka sova lite, är ju en jobbdag imorn också ;)
Ha en bra helg!
 
Puss och kram
/Mary

Jul igen

Hej!
Nu var det ett tag sedan jag var inne här senast...det där med kontinuitet verkar inte vara min grej! ;)
Får väl göra ett nytt försök att hålla liv i kära gamla bloggen?
 
Blir inte ett så långt inlägg just nu dock, är rätt trött och klockan tickar inåt småtimmarna... Men jag kan i alla fall meddela att jag haft en bra dag idag, trots "snökaos"! Tog två timmar enkel resa att ta sig till stan, men det får man ta, bara att ta det lugnt och flyta med. Och dessutom bara älskar jag all den snö som kommit! Tänk att det äntligen blev vinter, på riktigt =)
 
Förutom en tripp till stan har jag pysslat och gjort julkort som nu är klara. De blev helt okej får jag nog tycka, för att vara min första gång på julkortspysslet så är jag rätt nöjd =) Kul var det också!
 
 
Nu blir det te och nattamacka.
 
 
Ha det gott! <3
 
/Mary

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!