Semester FFS?!

Men ge mig semester!! Jag vill ha semester med alla andra och med solen innan monsunregnen anfaller!

Och jag vill åka till Gotland...börjar känna mig helt desperat över att det "bara" är typ 3 veckor kvar. Det är så roligt, varje år säger jag till mig själv att "nä i år blir det nog inget Gotland, har ju varit där i 7 år nu så det får räcka". Men inte, se hur det slutar?! Jag bokar upp v 32, längtar ihjäl mig och har skitkul när jag väl är där...Let´s face it girl, Gotland is what it is och ger mig allt jag behöver v 32 varje år (uppenbarligen!).

*hetslängtar*


Soool!

Underbart, fantastiskt väder vi har!!! Jag tror inte jag har varit med om en sommar som denna någonsinn faktiskt. Jag bara njuter & hoppas att den ska stanna länge, länge!
Sitter för närvarande på el jobbo och avverkar sista minutrarna innan hemgång. Ut i soolen! :) Jag och Fredde skulle ha käkat middag idag men lajvgänget tog över så ja, här sitter jag utan planer för kvällen...ja säg karlar.

Sitter även och brottas med antagningen för mina ev pluggplaner inför hösten. Jag hade ju felprioriterat nåt så in den milda grad när jag la in mina ansökningar så nu har jag fått städa upp ordentligt efter mig själv och mina tabbar som höll på att kosta mig min utbildning helt. Inte så hett. Men allt är på banan mer eller mindre nu så det jag kan göra är att endast vänta på besked (och jag tycker inte om att vänta).

Nej nu ska jag dra hemåt eller ut på stan eller nåt. Trycka i mig en glass tror jag :)

Vi höres!

Pussipuss

Vampires Suck?

Haha, hittade denna trailer på nätet för en ny vampyrfilm som kommer i slutet av sommaren. Så jäkla klockren! Älskar att de gjort en parodi på Twilight och all hysteri kring den filmen. Jag gav den en ärlig chans att visa vad den går för, men det vart en besvikelse för jag kan omöjligt tro på en historia med glittrande vampyrer...

Diss eller ej, denna Vampires Suck kommer också få en chans och även om jag starkt betvivlar att den kommer slå någon film jag sett med hästlängder, så kommer den ge mig ett gott (rått) skratt i alla fall! Alltid nåt ;)




http://www.youtube.com/watch?v=38LMVNzqKtI

 


Jobbe? Naj, semestre!

*Kunde inte hålla mig*

Haha, råkade hitta Kissies låt på en annan blogg...alltså, jag vet inte vad jag tycker egentligen. Eller jo, jag tycker att den är helt kass faktiskt. Början är väl okej men sen går den typ bara på repeat hela låten igenom och det faller mig inte i smaken. Tack men nej tack, Kissie. (gillar att hon försöker dock!)

Tänkte köra en "att-göra-lista" för denna lilla, lilla del vi har kvar av denna vecka, när vi ändå är igång.

Torsdag - Städa ur det sista ur förrådet (suck) + byta ut hela badrumsinredningen. Kommer bli så fint & fräscht!
Fredag - Åka till undebara Oxelösund med kattskrällerna för lite kajakpaddling & båtliv <3
Lördag/söndag - Slappa! Semestra! Sola & bada!! Paddla kajak!

Nästa vecka är kantad av jobb och jobb och jobb...och troligtvis massa värme och solsken som kommer göra mig självmordbenägen eftersom jag kommer tvingas sitta inspärrad hela dagarna och halvt svettas ihjäl. (men ja´e int´ bitter! :P) haha. Får se till att shoppa som en idiot istället & parera innesittandet med mysiga turer på hojen samt bad i Sickla. Då går det nog stt stå ut dessa två veckor till semestern!

Nu blire lunchilunch!

Tjipp å hej!

 


Can you see the lights?

Hej hej hallå. Torsdag idag då...är på jobbet och är lagom less... men det får la gå (har ju trotsallt semester snart...eller ja, v 30...)

När jag ändå är i gång med att lägga upp videos och länkar från allas vårt kära Youtube så kan jag ju lika gärna fortsätta! Hittade en "fan-made" video till VNV Nations "Where there is light" som egentligen inte är så bra, men bara för att låten är totalt bäst så får jag och ni stå ut med denna videolänk, finns ingen originalversion nämligen.

Så, bäst är att sluta ögonen, lyssna på denna underbara sång och låta sig drömma sig bort... Vnv verkar i och för sig konstant ha den inverkan på mig haha. De är så bra och har gett mig så mycket fantastiskt under åren.

Njut nu! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=KoekPqst8RI&feature=related


/Mary <3


Tuesday

Hej hallå!
Idag är det tisdag och jag känner mig för en gångs skull helt ok och inte dödstrött (även fast jag försov mig rätt rejält imorse och vaknade kl kvart över 8...) men jag hann, mirakulöst nog i tid till jobbet. Heja mig!

Ikväll blir det shopping och fika med mina älsklingar Mimmi & Madde! Längtar redan <3 kommer bli grymt!
Bara tre timmar kvar lite drygt, sen är det girls afternoon out, haha.

Avslutar dagen med en musikvideo som jag helt random hittade på nätet. Har ärligt talat inget som helst minne av hur jag hittade den men när jag kikade på den var den riktigt svängig efter några avlyssningar.
Enjoy!

 


Natteravn

Hej! Sitter framför datorn i sena timmen denna lördagskväll. Anledningen till att jag sitter uppe så länge är för att jag har lovat att hämta Fredrik när han slutat jobba, sådär vi 3 snåret. Jag är en så himla snäll flickvän! :P

Idag har varit en rolig dag med visit på Gröna Lund med Mimmi & Johan. Det var 5 hemskt roliga timmar vi spenderade där med karusellåk, langosätande & skratt till tårar. Vilket team vi är, vi har alltid lika roligt tillsammans! Tack för det finisar <3

Just nu anmäler jag mitt intresse till Försvarsmakten för den nya motsvarigheten till gamla lumpen. En grundutbildning på 3 månader för att sedan gå vidare till Hemvärnet. Verkar kul det där, så hoppas de tycker att jag är värdig nog att få vara med.
Passar på att uppdatera Ipoden också & ser över mitt fotominne från kameran, tror jag har typ 360 bilder från bröllopet! Min kamera gick runt i händerna på typ hela gästlistan, vilket är jättekul, för jag har fått många bra bilder från platser & vinklar jag aldrig kom åt själv. Bra med en "slampig" kamera ibland, haha!

Jag ska försöka ägna lite tid till Pipen här också som nu desperat söker min uppmärksamhet. Snutten, han vill bara gosa <3 finaste busis!

En kopp te kanske? Sen iväg med lilla silverpilen till stan och hämta baby :)
Till sist: Lägger upp en bild på älskade lilla Pip från i julas. Mysig julkatt!


Talk soon!


/Mary




Me <3 weekend

Sista sekundrarna på jobbet denna fredag och jag är så nöjd med det :) Vill bara ut i solen & friheten, haha.
Nu är det heeeelg och kanske dansa ikväll + Grönan imorn. Sweet! Avslutar veckan med en bild från vackra Gotland dit det bär v 32.

Ses snart!

/ M.E <3




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!