Marie <3 ledighet!

Hej!
Ännu en ledig dag till ända, tyvärr! Jag gillar att jobba skift, så man får vara ledig lite då och då. Jag värderar verkligen all ledig tid man får. Jobba måste man ju oavsett om man vill eller inte liksom ;) Man hinner så mycket när man jobbar skift, sånt som man inte hinner på vardagarna annars har man plötsligt tid att ordna med. Perfekt!

Var ledig igår också och hann med ett besök till Emma och Farsta Djurklinik med de små för deras årliga spruta samt check av Tigers eksem på ena benet. Han fick en tratt han ska ha på sig veckan ut så att han inte slickar upp skorporna på såret hela tiden. Han gillar det inte och blir helt apatisk så fort tratten åker på. Känner mig jättehemsk, men jag garvar halvt ihjäl mig när han har den på och ska försöka manövrera sig själv och det går ju sådär. Lilla sötnosen.

Hann med ett besök hos Jeanette och Jeff där det bjöds på god middag. Julle växer så det knakar, eller snarare är det väl lillkillen som bor i hennes mage som växer och frodas, hon blir ju mamma i september! Jag har redan börjat skämma bort gossen med en liten Bamse body hihi.

Idag har jag bokat tid för nagelförlängning på torsdag! Ska bli toppen att få lite vårfräscha naglar =) Mina ser lite trötta ut nu så det är på tiden att de blir ompysslade. Sen blev det löpträning i 40 min typ plus prommis med Mimmi, Molle och mina easy tones, som jag ÄLSKAR! Har du inte ett par, så köp! De gör underverk med dina lår och stuss. Perfekt om man inte vill svettas på gymmet utan hellre föredrar mysiga promenader men ändå vill träna musklerna lite. Det märks ju inte ens att man tränar, ändå kan man få grym träningsvärk men det är bra smärta haha!

Åh sen har jag ju köpt en cykel också ju! Impulsköpte en i helgen, haha. Så nu blir det cykla av =)


Men nu ska jag njuta av min nygjorda mangosmoothie och mysa med kattkillarna!
Förhoppningsvis kommer man få somna in till ljudet av storm och åskväder i natt. Det är så himla mysigt tycker jag. Jag somnar jättegott när regnet smattrar mot rutorna och vinden rör om trädens löv utanför. Naturens krafter fascinerar mig =)





Ha det bra & sov gott <3

 


/Mary

 


Lediga, glada torsdagen! <3

Hej hallå!
Vilken bra dag det är idag! Underbart =) Och jag får vara ledig, det är ju riktigt gött.

Fick sova ut, länge och väl för att sedan ta en mysig promenad i mina Easy tones med finaste Mimmi och lille Molle bus. Fantastiskt kul att se dem igen och att se att Mimmi återhämtar sig så bra från sin elaka lunginflammation.

Och vilket väder!! Rena sommaren =) I freakin´ love it. Dessutom så längtar jag ihjäl mig till Medeltidsveckan 2011, dagen till ära. Kommer bli så awesome en vecka på Gotland bara kan bli. Det bästa av allt är att jag får dela den med folk jag älskar. *drömmer sig bort*

Nu ska jag göra en nyttig mangosmoothie att njuta av tillsammans med mamsen och solskenet.



Ha det bäst så höres och störes vi snarast!



Julle och jag i äkta medeltidsanda, Visby 2009 =)






Sommarpussar
Mary <3

Lediga torsdagen

Hej!
Efter 3 långa arbetsdagar i rad får jag då äntligen ledigt i 4 dagar! =) Hurra! Känns kanoners!
Dock har min lilla ledighet inte börjat direkt bra...Det enda som faktiskt var riktigt bra idag var att min käre vän Fredric föreslog en date i stan. Det var verkligen underbart att träffa honom igen! Efter att vi inte setts på en sådär 3 år...jag har saknat hans sällskap. Vi hoppas på fler pratsamma tillfällen med den härliga mannen =)

Det är sen den här dagen spårar...Det hela började med att jag spräckte ett par byxor i en butik och pinsam till tusen lämnade dem åt sitt öde att själva bli upptäckta av någon annan och bli den personens problem (jag vet, det var fult gjort men what the hell, du hade gjort samma sak :P) Och nej det var inte min fetma som spräckte dem utan de fakto att jag drog för hårt i dem "på vägen upp".
But still; P-I-N-S-A-M-T!

Vidare...På väg hem från stan känner jag mig plötsligt som den mest ensamma människan på jorden =( Och det håller i sig tamejfasen hela kvällen! Det blir heller inte direkt bättre av att ett äckligt kärlekspar sitter och gullar i sätet bredvid...suck, står inte ut med lycklig kärlek just nu, jag kräks när jag ser sånt skit haha (nä men jag är inte bitter!)

Sen när jag skulle gå av tunnelbanan är det nån brud som trampar av mig klacken på skon och gör så den far ner på spåret mellan perrongen och vagnen...ja men tack då! Så jag fick gå hem resterande tid utan klack på ena skon...heja! Och väl hemma har jag denna kväll redan lyckats med följande:

* nästan hällt ut all använd kattsand på golvet eftersom jag fixade ett stort, fint hål i påsen genom att klämma den i kattlådan när jag stängde locket.
* vidbränt middagen, eller i alla fall en betydande del av den.
*glömt en kastrull med kokande vatten på spisen så länge att den nästan torrkokade.
* tappat ut allt hett vatten på golvet, spisen och mig själv.


Och den jävla kvällen är ju inte slut så still counting I guess....


Jag kanske bara ska gå och lägga mig helt och hållet?



Hoppas på en bättre kväll imorn!! Bara ett uns bättre och jag blir överlycklig.


Puss
/Mary


Måndag!

Hej hej!
Haha ser jag ett mönster från gårdagens bildspel på vackra män? Ja bruna ögon och mörkt hår verkar visst vara min grej? ;) Mums.

Snart är det jobbdax, blir spännande!


Ha en superduper måndag <3





/Mary


Hoppsan?!

Någon är på G? =)

Jag ger er lite mer ögongodis i form av Joe Manganiello från True Blood. This is hot, I tell you...


Raawr!

It´s like an addiction...

Jag relaterar till en låttext igen, för att den speglar mycket av det som känns just nu. Och för att låten är fin =) Dubbelt upp liksom, kan bara bli bra.


"Should I drink another drink?
See another light?
I know that you may think
That I'm a broken little bird in my mind

Cause I'm falling on the floor
I'm climbing up the walls
And everytime I get a grip
I seem to lose myself just a little more

Cause I am here and it eats me up
Well, I love the way it feels
I really shouldn't stay
But I can't give up
The more it hurts, the more I need

It's like an addiction

Should I drink another drink?
Am I running out of time?
Confusion makes me think
This solution is beyond my sorry mind

Cause I am here and it eats me up
Well, I love the way it feels
I really shouldn't stay
But I can't give up
The more it hurts, the more I need

It's like an addiction
And I just can't break free tonight
It's like an addiction
Am I the only one with the sad eyes?
It's like an addiction
And I just can't break free tonight
It's like an addiction
Am I the only one with the sad eyes?

I can't let go...

It's like an addiction
And I just can't break free tonight
It's like an addiction
Am I the only one with the sad eyes?
It's like an addiction
And I just can't break free tonight
It's like an addiction
Am I the only one?"




Dagens mums!

Dagen och min ensamhet (läs: karllöshet) till ära, passar det väl bra med en hunkbild? =)
Tänkte väl det!

Och här kommer han; mannen, legenden... (japp, jag förtränger starkt att han är både make och pappa numer, det är triviala ting just nu haha)


Jag säger bara, O-H M-Y G-O-D...







"Oh, written in the stars, a million miles away, a message to the main"

Hej hej igen! (bara sådär två månder senare?)
Jag kan ha drabbats av en möjlig bloggtorka eller vad sägs? ;)

Men men, back in the game!
Det är VÅR och jag är överlycklig för detta faktum! Jag har väntat alldeles för länge på att våren ska komma och jo, i detta fall har jag visst väntat för länge!

Och imorgon börjar jag mitt nya skiftschema på jobbet och det kan bli intressant eftersom jag aldrig i mitt numer 24-åriga liv jobbat skift förut. Men mitt vaktlag är det bästa så jag tror att vi kommer få en mycket kul och produktiv dag imorn!
Valborg firade jag med mina vänner för att fira fina Charlotte som fyllt 25! =) God mat, goda drinkar och gott sällskap - kan det bli bättre liksom?

Nej nu ska jag ta tag i *host* städningen...eller ja, jag ska i alla fall plocka undan all skit jag har lagt fram och struntat blankt i de senaste dagarna...blaah.

Bjuder på en idolbild innan jag glider iväg mot städskåpet ;)









See you in the sun!



Eder Mary <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!