Meeh...

Jag är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Dessa timmar innan besked får mig att, seriöst, inleda en hjärtattack snart. Jag vet inte vad jag gör om det blir ett dåligt besked. Men jag ska iväg, om jag så ska simma!!

Får återkomma med mer info så snart jag fått någon från högre makter...


Små stjärnor lyser också i mörkret

Skitdag.

Nu ska jag gå och gräva ner mig någonstans. Gärna tillsammans med min kära kamera

Over and Out bitte.


"Monorail cat"

Onsdag idag - vackert väder & lite vårkänslor i luften. Härligt! Haft en rätt ok dag faktiskt (trots att jag spillde kaffe på hela min kofta samt lyckades slå mig överallt på alla vassa kanter som finns på kontoret...).

Har inte alls varit seg idag heller, utan utvilad och pigg - känns trevligt. Man är ju inte lika slut i skallen när man fått sova ut och knaprat frukost på morgonkvisten. Till alla därute, It´s good shit, man.

Nu ska det snart bli bio. Undrar vad det blir denna gång...Fredrik har en surprise säger han. Hoppas på "Kick ass" den verkar hur bra som helst. Efter vårt senaste totala bio fiasko "Valhalla Rising" så är det inte många filmer som möjligen kan bli sämre så jag är rätt säker på att det blir en bra upplevelse i biomörkret =)
Fast frågan är ju om vikingafilmen verkligen är dålig eller om jag bara tolkade den på helt fel sätt? Jag är ju van att se på Hollywoodsmörja så med de glasögonen på kan säkert alla "andra" filmer tolkas som ren skit och slöseri med tid. "Valhalla rising" får ett bättre betyg...säg, bakåtsträvande? Kanske "djup & tragiskt oroväckande" gör den mer rättvis? Jaja, Mads Mikkelsen gjorde ett lysande jobb som stum, dödsmaskin till viking i alla fall - alltid nåt!


Nu - ut i solen!


Salve!

 


Trevliga tisdagen

Trevliga tisdagen började inte trevligt ska jag säga. Jag försov mig litegrann fick ingen frukost och stressen var ett mindre faktum. Som tur var hann jag med bussar & tåg & allt jag skulle med, så jag kom bara nån minut sent till mötet på jobbet. Usch hatar när det händer...

Hur blir man piggare på morgnarna när man ska upp? Finns det något bra knep man kan ta till? Jag känner bara till knepet "snooza tills du nästan somnar om och kasta dig upp" och det funkar sisodär måste jag erkänna.

Idag är det en fin dag och det är jag mycket glad för. Jag är lite trött vilket i och för sig inte är så jätteovanligt på tisdagar (jag brottas med en galen arabvalack varje måndagskväll till midnatt) så det är att vänta. Men snart får jag vila upp mig REJÄLT på Kreta så det kan vara värt att köra ut sig helt och ladda om varenda liten batterijäkel under v. 17. Det blir smutt! =)

Ikväll blir det fika med fina Mimmi. Vet inte var vi ska men det bli kanske soliga Söder någonstans. Hoppas vädret håller i sig till kvällen också så även vi som jobbar till stängning får se en glimt av solen.



Ha det gott så ses vi snart!



/Eder M. E


Det nya tillskottet :)






Visst är det en liten pärla?


Vanilla Twilight

Vackert väder idag och en helt ok måndag! Jag har bara Kreta i sikte nu så inte mycket kan komma i vägen för min positiva aura =)
Bara en och en halv vecka kvar nu..sen åker vi...solen, värmen, stranden, klara vatten...snart kommer vi!
Helgen som var, var en av de bättre på länge. Fredagen flöt på bra och var snart över & kvällen blev lugn och fin med middag med Fredriks mamma hos några vänner.
Lördagen firades med dop! Lille Theo hade sin dag med vänner & familj. Jättemysig tillställning med supergod smörgåstårta (tack Ciina!) och presentöppning. Fredriks och mitt "mission" för dagen var att fotografera så mycket det gick. Roligt uppdrag, men svårt i kyrkoljus som är = dåligt. Fast vi överträffade oss själva och fick många fina bilder på minnen från Theos dag.

Efter dopet åkte vi iväg och letade systemkamera till lilla mig. Har i evigheter spanat på Nikons D5000 men aldrig kommit till skott. Nu när jag väl hade bestämt mig för att faktiskt slå till och köpa skrället, var den slut på Nikons lager och i typ ALLA butiker. Suck...jag började leta i februari och hade fortfarande ingen kamera i lördags. Tills vi kom till Net On Nets lagershop (tack Gud för den!). Där låg min kamera så fint, helt solo i hyllan och skrek att den ville hem till mig. Så jag var ju bara tvungen att ta med den hem. Sådärja, en lön fattigare men en finfin kamera rikare! :) (den lilla hemliga prylbögen som lever djupt inne i min själ och som jag jämt försöker tysta med kakor, gav ifrån sig ett glatt tjut och väckte hela prylbegärsnerven till liv. Bra där, då vet vi att den fortfarande lever)

Söndagen spenderades med mamma & pappa & sambos bror & städning 3000. Vi fick ett ryck jag och Fredrik och satte igång som yra höns att städa lägenheten. Och överträffade oss själva igen! Sjukt fint blev det! Och pappa kom på besök och var med oss hela dagen medan mamma & syrran sprang på mässan och frossade i blommor.
Jättetrevlig dag med många nyttiga och härliga inslag! Och som grädden på våfflan var det ju SOLSKEN & VÅR (peppar, peppar!) nästa hela helgen och det gör en ju mycket gladare!

Idag = jobb (men vackert väder!)...och sen Marabou på kvällen. Blir fint, saknar honom lite. Ska bli skönt att bara få koppla av en stund i naturen.



Hörs snart :)



//Mary


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!