Med sand i min säng

Hej hallå,
Nu är tredje dagen här på Boa Vista snart till ända. Det har varit en blåsig dag, men lite regnstänk. Jag har ändå lyckas ha det hyfsat varmt och skönt på stranden i mitt lilla "strandhus" med palmbladstak och egen solbädd =)
Har hittat en ny favorithobby, nämligen nöjet att sitta och dricka en kopp kaffe eller en öl och titta på folk på stranden, på havet och vågorna. Jag finner en enorm ro i att göra det och i det fakto att jag har tid att göra det och också låter mig ta den tiden och verkligen njuta av den.
 
Nu väntar jag på att Louise ska komma hem från jobbet så att vi kan gå ut och käka lite, det blir trevligt!
Sen blir det kväll och jag får bädda ner mig i min otroligt sköna (och förmodligen sandfyllda) säng och sova gott. Man får en speciell relation till sand när man är här och det är bara att vänja sig vid den för den är liksom överallt; på marken, i luften, i håret, i sängen, i örat... Det gäller väl att se charmen i det också!
 
 
Ha det bra, så hörs vi snart.
Ciao!
 
 
 
 

No stress - Kap Verde

Hej!
Jag fick visst bloggkoma där en stund...men nu är jag tillbaka =)
Är på Boa Vista, Kap Verde och lever livet! Sol, bad och relaxing är ledorden här. Man läser lite bok, badar lite, slappar lite, läser lite mer bok, slappar vidare... ja, typ så ser dagarna ut här. No stress liksom. And I love it! Jag tillbringar större delen av dagarna vid vattnet (where else?), så stranden och havet är mitt favoritställe. Om bara Fredde också hade varit här hade det faktiskt varit precis helt perfekt.
Tur att jag har fina Louise, hon tar hand om mig och ser till att jag inte blir helt lost :p
 
I övrigt bjuder Boa Vista och Sal Rei på många trevliga människor, god mat, härlig kultur och totalt rofyllt leverne dagarna i ända. Detta är det perfekta stället för en sån som mig; som gillar att ta det lugnt och ha det skönt i solen. Bara låta kroppen slappna av och rensa bort alla tankar. Åk hit och du kommer inte att ångra dig en sekund!
 

 
Just nu har jag inte så överdrivet jättestor lust att åka hem <3
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!