Kärlek

Till min fina man, om du läser; Jag älskar dig!
Trots alla dippar och inte alltid lika gosiga inlägg...jag älskar dig verkligen. Nu och alltid <3



Helgmys

Hej! Åh vilken fin helg det har varit! Solsken, kärlek och goda vänners sällskap, precis som det ska vara =)
Ladies Night i fredags var helt fantastiskt bra! Jag MÅSTE bara gå nästa år också, kan inte fatta att jag missat det tidigare år. De fina killarna levererade verkligen trots att Brolle inte var med pga att hans tjej skulle till att föda barn just i fredags...tyckte allt att hon kunde knipit lite till så vi också kunde fått njuta av Brolle lite ;) Men men, Eric Saade fick väl duga som stand in (tur att han är så förbannat söt!). Extra plus till Martin Stenmarck som för övigt typ är svaret på manlig perfektion... ;)
Efter showen blev det efterfest på Wallmans och det var riktigt trevligt =) Träffade en del fina människor, blev bjuden på drinkar och även på efter-efterfest men då sa vi godnatt jag och Mimmi och drog hem. Då hade jag ju trots allt varit vaken i 23 timmar...

Lördagen spenderades i min nya, fina Ziperall! Underbart plagg! Jag kan absolut se mig bo i den, enbart. Slappt var bara förnamnet på lördagen som blev väldigt mysig.

Söndagen spenderades med promenad i stan och sen mysmiddag med mina fina flickor och pojkar plus film på det. Jättehärligt!


Nu ska jag snart iväg och hämta mitt pass om jag hinner, vilket jag hoppas =) Sen bär det av till jobbet och kvällspass första kvällen av tre...



Ha det bra! <3


/Mary







Ladies Night imorn!

Imorgon händer det, gott folk! Jag och min fina Mimmi ska äntligen på Ladies Nightshowen i Globen och dräggla ikapp över Stenmark, Brolle och Co =) Efter en hård arbetsvecka behöver jag verkligen det!! Att bara koppla av, dricka och äta gott och ha det förbaskat bra. Och så lite snygga män på det ;) PERFEKT!


Nu däremot ska jag gå och lägga mig så jag orkar ta mig igenom ännu en arbetsdag med start kl 06.00...

Natt natt <3

//M





Det där med rutin...

...verkar inte vara min grej, i alla fall inte när det kommer till att blogga! Men nu har jag, som du också ser, bytt design så jag hoppas att motivationen att skriva mer ska automatiskt komma fram i och med designbytet. Smart va? ;)

För att göra en snabbare update på vad som sker i livet, kommer här en liten lista (jag älskar ju att göra dem!) på the latest days of Mary´s do´s and dont´s.


*
Jag har slutat träna. Ingen såg? Ok bra...nej men jag har varit väldigt slapp (läs: extremt jättemegalat) den senaste tiden. MEN! Jag börjar hitta motivationen så smått nu, så snaaart...;)

* Jag har börjat dansa magdans seriöst och älskar det! Har inte haft så kul på träningspass någonsinn. It´s a keeper! <3

*
I början av september besökte jag, mor och syster, Gekås i Ullared! Vi var där i 4 dagar och det blev 4 väldigt roliga, trevlig och något dyra dagar... =) Vi bodde på världens bästa B&B uten i skogen, på en hästgård (jag var i himlen). Totalälskade stället! www.trollgrottan.com is the place!

*
27/12 bär det av till vackra Vietnam med <3! Vi spontanbeställde (jag vet, det låter farligt och förödande) en resa på 15 dagar till solen i förra veckan. Vi drar och firar nyår i Saigon, eller Ho Chi Minh som stan numer heter, för att sedan avnjuta resten av soltimmarna i Phan Tiet på ostkusten. Behöver jag ens nämna att jag längtar halvt ihjäl mig!?

* Har äntligen hittat en medryttarhäst i form av en fin islänning vid namn Assar! Det är min kära vän Charlotte jag kommer att assistera några dagar i veckan och jag tror att det kan bli riktigt bra =)

* Och igår var jag på höstmarknad i Rimbo med fina Madde och John! Jag inhandlade en korg till MTV 2012 (NÖRD!), 3 par strumpor, godisrem och nougat, bakplåtspapper och Chaite =) Smällkallt blev det men frystendenserna botades med lite kaffe, pizza och gammalt hederligt barhäng med lokals från Rimbo. Vilken afton!



Här i "röda stugan" bodde vi. Med utsikt över milsvida hästhagar & skogar <3



Vidare idag ska jag nog packa in bebisarna och dra till Nypan. Det regnar men jag åker ändå! Men först bullfika med Chaite och <3!



Pusselipuss

/Mary

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!