Glada, pigga tisdagen! =)

Ja hör och häpna, Mary har haft en glad, pigg och bra tisdag! Se på fasen. Det har typ inte hänt på X antal månader. Jo det var en sjukt bra dag igår och allt lekte, haha. Åkte hem till syrran på kvällen och där väntade mys, god mat och härligt sällskap - hur underbart som helst. Jag älskar min syster och älskar att ha en syster. Hon betyder väldigt mycket för mig <3

Imorse var hon tvungen att åka till jobbet vid sju så jag fick pallra mig upp efter ett uppvaknande som bestod av en hundpuss i ansiktet från en mycket pigg rottweilertjej som tyckte jag sölade. Mysigt :) Jag åkte med syrran som släppte av mig hemma.
Eftersom jag börjar senare idag så slumrade jag till hemma en stund innan det var dags att börja dagen fullt ut. Inte helt pigg men det gick =)

Idag är också en bra dag, i alla fall har den börjat mycket bra. Längtar till lunchen och min dagliga och ytterst obligatoriska lunchpromenad i parken vid jobbet. Går jag inte den rundan varje dag känner jag mig tom och nåt blir liksom fel, haha. Det är en bra rutin!

Men innan dess ska jag drömma mig bort till alla mysiga, underbara julmarknader som snart drar igång. Jag älskar julmarknader och älskar julen. Börjar riktigt längta nu till allt julmys. Mest ser jag fram emot luciamarknaden i Oxelösund, vid Stjärnholms stall och stiftsgård. Den är underbarast i världen med alla små hantverksbodar, små röda stugor med vita knutar. De är små 1700-tals hus med ljus i fönster och vrår och med en sprakande kamin i varje hus. Plus att de är smockade med hantverk av alla de slag och bjuder på glögg medans man myser runt bland alla fina varor. Kan det bli mer juligt i decembermörkret?

 



Puss från en jullängtande Mary

Who let the demons out?

Min demon för dagen (den satans tisdagen) har hittat ut igen. Jag är på så förbaskat dåligt /tråkigt/urlesst humör. Jag orkar inte vara glad idag, min service får bli lite smått lidande men wtf.

Ge mig förändring innan jag blir galen.


Urk.


Ny kyl & frys?

Idag är jag ledig och tänkte först att jag skulle ut i det fina vädret och mysa runt med Fredrik på diverse olika roliga aktiviteter. Men nej. Igår kväll bestämde sig vår kyl och frys för att paja, så ja. Alla vet vad jag kommer spendera dagen med att göra...

Suck.

Fast det var väntat, kylen med bihang är skitgammalt och det var nog tur i oturen att det hände innan vi åker till Köpenhamn och inte medan vi är där. Det hade inte varit så kul med allt vatten i köket efter frysens kollaps och ruttna matvaror i en kyl med 18+.


Nåväl, iväg far vi snart för att se vad utbudet på kyl och frys har att erbjuda. Hoppas det går fort. Jag kan inget om kylskåp eller frysar, men får se detta som en möjlighet till att lära sig något nytt. Alltid nåt, I guess =)


Ses sen!

/Mary

Marie + healing & eko = sant

Hej hallå igen!
Kom på att jag ju måste berätta om mina upplevelser på Harmonimässan i Stockholm som ägde rum nu i helgen 30-31/10. Jag älskar allt sånt flum, dvs healing, meditation, tarot, spådomar... you name it. Jag är såld på den delan av vetenskapen helt enkelt. På mässan kunde man göra allt roligt, från att spå sig och lyssna på indiansång till att ta aurafoto, dricka hälsodrinkar och kontakta sina släktingar på "andra sidan". Jag blev heltänd på det sista alternativet men det var lite dyrt så snåljåpen i mig sa bestämt ifrån hur sugen jag än var. Får ta det vid ett annat tillfälle.

Däremot tog jag aurafoto tillsammans med Fredrik, syrran och hennes man. Det var jättespännande! Skulle vara kul att lägga upp det här, ska kolla om det går, hihi. Min aurafärg blev stor och knallröd och jag undrade vad det kunde betyda. Jag fick en kortare session med ett medium efteråt som berättade att det  b la visar att jag har starka healingkrafter i mig och alltså kan hela folk psykiskt (!!) om jag utforskar mina förmågor på rätt sätt.

Det häftiga är att jag har funderat hela mitt liv på varför människors olika energier/humör kan få mig så utmattad. Nu vet jag och som mediet sa, jag är som en öppen bok när det gäller känslor och energier. Jag tar in precis allt i känsloväg men vet inte var jag ska göra av allt. Jag har alltid känt folks sinnesstämningar bara genom att titta på dem, i tunnelbanan, på bussen, på jobbet... Kul att nu veta varför :)

Mediet rekommenderade mig att gå en kurs i att lära mig "stänga av" så att det blir mindre jobbigt i min lilla hjärna när den proppas med känslor från alla jag möter. Ballt! Det ska jag lätt göra! Vill utforska denna sida mer nu. Köpte en bok om healing som jag hoppas ska hjälpa mig lite.


Men nu är det dags för lite reklam! Jag brukar inte gilla att hänga ut företag jag gillar men nu kan jag inte hålla mig. På mässan fanns ett företag som heter "Rapsodine", ett svenskt företag med bas på Österlen och i Mariestad. De gör alla former av hudvårds/kroppsvårdsprodukter och dessa är 85%-100% ekologiska! Och inte nog med det, det är otroligt fräscha, närproducerade produkter som luktar gott och har bra pris. Man slipper bli rånad för att lätta samvetet och det är alltid ett plus. Kolla in http://www.rapsodine.se/ och beställ där! Jag köpte på mässan en duscholja (100% eko), ansiktsmask (85% eko) samt en hudcreme till Freddan (85 % eko), allt för 150 kr. Inte illa pinkat!


"Så mange smukke mennesker i København"


På fredag 06.21 går tåget mot Köpenhamn! Jag och min man ska på en liten kärlekstripp över helgen närmare kontinenten och jag ser verkligen fram emot resan.
Känns roligt att hinna med en liten resa tillsammans innan han åker.

Vi bor precis vid Tivoli, Ströget och alla bra ställen :) perfekt då vi inte ska göra annat än att ha det bra. Shoppa, dricka drinkar, roa oss...underbart!
Jag har ju aldrig varit i Köpenhamn så det blir en förväntansfull resa för min del. Har hört mycket gott om staden dock, så det kommer nog bli hur bra som helst!

Sen är jag typ helt nykär i Fredrik och det är så mysigt. Jag svävar på moln och allt känns som det gjorde från början. Massa pirr och lyckorus blandat med lite kärleksfnitter ibland. Haha, det låter ju rätt larvigt... men det kan inte hjälpas, är man kär så är man! <3


 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!