Bryggbloggar

Hej!
Kvällsbloggar från bryggan på landet :) det sägs ju att det vänder nu igen, att denna natt är årets kortaste natt. Synd, jag som tycker att den ljusa sommaren knappt börjat! Nåväl, innan vi åter möter hösten så ska vi hinna med att riva av en varm och rolig sommar, med midsommarfirande som start! Så därför, med ljumma sommarvindar i håret, vågornas kluckande och fladdermössens pip i skymningen, önskar jag er alla en riktigt glad och härlig midsommar! <3
 
Kram M

Fler, bra inköp!

Jag vet att jag är lite nördig, det måste erkännas, men det är nåt speciellt med sjöfart och hav som jag bara inte kan motstå ;) sen om man lyckas kombinera det med någon form av, i alla fall nästan, unikt hantverk så är jag såld.

Därför blev jag som ett barn i en godisaffär när jag hittade ett kuddöverdrag i grovt linne med Oxelösunds koordinater på! :D Yay! Är ju toppen till en virrpanna som jag, så att jag hittar hem, haha.
Till råga på allt så passar den så sjukt bra i nya soffan, vilket införde total perfektion. Me like!



Nyköping-Sthlm, 100% grönt!

Hej!
Idag gör jag sanning av den riktiga miljökämpe jag är och åker tåg från kära Nyköping hem till Sthlm, känns awesome.

Jag älskar att åka tåg och måste göra det oftare! Väldigt praktiskt, då man kan göra så många saker samtidigt utan att riskera livet. Blir lätt så med mig bakom ratten på en bil annars, jag har liksom inte riktigt tid med att köra, måste ju sms:a, prata i tel, lyssna på musik, sjunga med, kolla in mig själv i backspegeln... ;) haha nej men skämt å sido, att åka tåg är mysigt och dessutom 100 % miljövänligt! OCH man kan sova eller slappa, liksom bara "åka med". Skönt!

En kväll som denna bjuder moder natur på vackert, varmt väder också som får allt att grönska ännu mer utanför fönstret. Tänk vilket otroligt vackert land vi lever i egentligen! Spana in omgivningen ofta, särskilt nu i sommar så kanske fler aha-upplevelser infinner sig :)

Ha en bra kväll alla fina!

Kram,
Mary


Dagens tips: bareMinerals!

Hej hallå!
Idag har jag haft någon sorts shoppingsting och totalt gick bananas i Nyköpings alla butiker. Oh herregud, håll i hatten, sa min plånbok och gick och gömde sig...

Men! Jag har fått nya, fina saker, där ibland en ny klänning fit för Kairoresan, en lite "finare" bh, en kuvertväska (typ) i skinn från Wera Stockholm och nya sminksaker, sånt basic som nya borstar m.m.

Inte nog med att jag shoppade i stan, jag fortsatte mitt kortflexande på skincity.se fram på småtimmarna och köpte en glimmer ögonskugga från bareMinerals! Passar jättebra för att ljusa upp ögonskuggor och samtidigt ge ett behagligt skimmer. Kan blandas med alla andra färger och om man tillsätter vatten ger den en metallisk klang. Superfräscht till sommaren ;)

Jag har sedan tidigare ett toppenbra läppstift från bareMinerals som passar mig bra. Det är återfuktande och stannar kvar väldigt länge på läpparna. Dessutom gillar jag skarpt att produkterna från bM är helt naturliga och inte testade på djur! Mycket viktigt! (kanske är lite överkänslig för sånt, men vägrade t o m att köpa sminkborstar med get-och hästhår...klarar inte av det bara).

Nåväl, rekommenderar starkt bareMinerals om du, som jag, vill ha rena, naturliga produkter i ansiktet som inte skadar varken hud eller djur samt räcker länge och är av god kvalité.

Det var dagens lilla tips ;)

Sov gott <3

 


Hemma <3

Sitter vid havet och ser ut över soldränkta krusningar på vattnet. Det är en fantastiskt vacker kväll! Solen är framme, fåglarna kvittar, naturen lever igen och jag är kär.

På vägen hit genom skogen fick jag som en aha-upplevelse och kände dofter, hörde ljud som jag på flera år knappt tänkt på finns omkring mig. Skogen, naturen, är i allra högsta grad levande och så är vi. Vi borde dofta oftare på skogen, på riktigt andas in hennes liv. För det är så härligt! Och nyttigt för både kropp och själ :)

Poeten Mary hälsar sommaren välkommen! ;)

Kärlek,
M


Mysig dag!

Idag har varit en riktigt mysig och härlig dag! Är hos mamma och pappa och har det bra. Leker med lilla underbara Luna och njuter av sommaren :)

Och bloggen lever igen! Visst är det fantastiskt bra? :)

Ha det gott,

Kram M


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!