Utekväll ikväll!

Yes! Snart är jag och mina fina flickor på G ut i Stockholmsvimlet! Sitter här och väntar på att Madde kommer och hämtar mig i lilla bilen. Hon har ju körkort nu, vilket är awesome! Om du läser; bra jobbat, är sjukt stolt över dig! <3

Dansgolvet nästa =)


Kärlek till er! <3



Tjipp!


/Mary <3

SATC <3

Tack du gode HBO-gud som räddar mig med något så underbart, fantastiskt som Sex and the City <3

Love it, love it, Love it!


Hundjävel

Nu skäller grannens hund IGEN för en sådär sjuttioelfte gången bara denna timmen. Att människan inte har pli på djuren alls eller typ aldrig stimulerar dem aktivt kanske har med saken att göra? Vi pratar om kvinnan som har munkorg på sina stackars hundar och aldrig säger åt dem när de gör fel, så de lär sig ju i och med det inte heller vad som är rätt. Hon lämnar dem hemma större delen av dagen så de ylar och skäller sig hesa i sin ensamhet plus att de turer hon går med hundarna typ är runt kvarteret...rasen är en typ av strövare som behöver motion! Jag förstår inte att det ska vara så svårt att fatta att; KAN man inte ta hand om sina djur så de får ett värdigt liv, så SKA man INTE ha några!

PS: Ja, jag har en dålig dag och irriterar mig på allt. DS

Man ska bo ensam...

...för då slipper man kompromissa om precis allt och slipper stundtals känna ångest för att man måste ta hand om huset helt själv. Så känns det verkligen idag och jag är skitsur på Fredde för att han inte är här och hjälper till när det ser ut som helvetets bakgata hemma hos oss. Nu har det liksom runnit över och skiten måste bort...då drar han till sina polare för att fixa lajvsaker som han kunde börjat med för typ 2 månader sen. Tycker inte det är ok faktiskt. Jag känner mig bortprioriterad och inte speciellt uppskattad. Punkt.

Tog en tripp ner till förrådet...

...and I´ll never do it again! Haha, jag har såå mycket skräp så man måste packa ur förrådet för att kunna komma in i det. Heja mig och mina ekorr-gener! Försökte hita alla lajvgrejer och jag hittade några men vet att det finns fler saker jag behöver till Krigshjärta deep down in there...suck, vilket jobb! Men det är bara att ta tag... Åh hej, åh hå, åh hej... *spänner musklerna och kavlar upp ärmarna*

Fick i allafall fram vikingagrejerna till MTV så jag spenderar kvällen pillandes med glaspärlor och spännbucklor. Längtar också lite ännu mer till veckan på den magiska ön men vill ändå inte att den ska komma riktigt ännu, för jag vet att den också kommer att vara över alltför snabbt. Och då måste jag vänta 1 år till nästa gång. 1 ÅR! Så, I better don´t rush the feeling ;)




Ny (o)vana?

Hej hallå!
Det var inte igår ;) Lovar att bättra mig med bloggandet och inte ha torka lika ofta och lika länge som det varit på senaste tiden...
Men men!

Just nu händer det lite och inte överdrivet spännande saker. Jag äter mycket kladdkaka (?!) och det är därför att jag bakade en helt utsökt sådan häromdagen och nu bara inte kan sluta äta av den! Den blev så krämig och god...och med massor av choklad. Ja ni hör ju, försök att stå emot liksom. (Precis, det går inte!) :P
Dålig vana no 2 är att jag sovit rätt dåligt typ tre dagar i rad pga att jag gått upp astidigt till jobbet och sen vägrat lägga mig i tid. Ja, det hela resulterade i en sömndvala på 12 timmar plus två näsblodsattacker första lediga dagen...yay?

Förutom kladdkakemanin och sömnsvackan händer i övrigt:

* Jag är beroende av Sex and the City och kollar jämt. Råkade köpa hem boxen med alla 6 säsonger = Big Mistake!
* Lajvet Krigshjärta hägrar v. 30 och nu är det fullt fix inför det. Var ju aslänge sen jag drog på lajv, jag minns ju knappt hur man bär sig åt...men mkt gott sällskap, kul story och förhoppningsvis ett par grymma krig ska nog få mig in the mood.
* Jag har börjat träna igen! SÅ HIMLA UNDERBART! Min kropp är mitt tempel.
* V.32 är det MEDELTIDSVECKAN 2011 och jag håller på att spricka av längtan. Känner på mig att det blir den bästa veckan ever. Alla mina underbara vänner är med mig, precis som förr, så oddsen för en mkt lyckad vecka ser höga ut =)


Nu är det tänkt att jag ska diska men det har jag verkligen igen lust med så jag ska ta och gå igenom mina lajvgrejer istället. Mycket roligare =)

Ses!

/Mary <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!