Ragga på kundtjänst?

Hej!

Pratade med en rolig typ i telefon idag, han var riktigt skojfrisk. En Göteborgare som babblade på i evigheter om allt möjligt. Vet i ärlighetens namn inte alls vart han ville komma nånstans under samtalet med allt blaj. Somliga tror att jag kanske kan ha blivit måltavla för ett raggningsförsök...hm. Kanske är det nu modernt att ragga på kundtjänst, poff, bara sådär? Jag menar, försöka måste man ju! :P eller? Klart lite roligt är det ju om så var fallet...fast jag hoppas att han inte ringer igen bara, det kan bli lite obehagligt, hahaha! *han var trevlig, no hard feelings*

Vad tror du själv?

Citat 1, person i luren:" ja nu har vi ju varandras nummer så man vet aldrig vad som kan hända. Vi kan prata hur mycket som helst ju. men jag vet inte ens vad du heter eller hur gammal du är, så...hur gammal är du?"

Citat 2, person i luren: "så du trivs inte i Stockholm? du kan ju komma och bo med mig om du vill, det blir kanon! på bästkusten är allt bättre, och då menar jag verkligen allt..."


Inte varje dag man får såna erbjudanden I guess...men nej tack. Alltid kul med trevliga samtal men ibland får det vara med måtta, hehe. Nåja, ett gott skratt fick jag mig i alla fall i den värsta av misärer och det är altid nåt! Tack för det Göteborg =)


Men men, NU blir det fika med finaste Mimmi! Me so totally love <3



See ya´ll!

Pyss

 

 

 


Gröngöling, gammal & glupsk

Jag börjar bli gammal. Inte nog med att jag fyller hela 24 år nästa år, utan också det faktum att jag känner mig gammal. Ahh!!!! Katastrof...Känner man sig gammal i sinnet, fast man är relativt ung i kroppen, blir man ju gammal rakt igenom...eller? Shit. Jag tycker 24 låter så gammalt, haha... Jag är ju fortfarande 18 i huvudet! ;) 

Tror att "nojan" också kan bero på att jag känner mig lite fast i tillvaron just nu. Jag är en förändringsjunkie och ogillar att fastna i upptrampade spår som bara går on and on. Jag blir stressad av det, att inte förändras ständigt. Känns som jag inte kommer någon vart alls då. Lite löjligt kan jag faktiskt tycka själv. Tror att det kan vara bra att känna lugnet och tryggheten i att allt faktiskt går på rutin. Men se icke sa nicke.

Så jag vill ha förändringens vindar vinande i håret! Och vem vet, de kanske blåser omkull mig en vacker dag snart ;) haha. Vi hoppas på det!

I övrigt har jag sökt GMU nu, äntligen! Vi får se om jag duger åt Försvarsmakten då...har inte fått något besked om antagning ännu men väntar spänt på det. Det vore en förändring om något, en helt annan värld.
Ska även på upprop som reserv på Mediakommunikationsutbildningen vid JMK nästa fredag och det ska bli riktigt spännande. Jag VILL verkligen in på den kursen mer än allt just nu. Men eftersom jag blev reserv (pga att jag är sne i skallen och felprioriterade när jag valde utbildning...) så har jag inga större förhoppningar faktiskt. Det får gå som det går för gamlingen :P Mitt hopp står till alla antagna som jag hoppas bryter benet eller nåt samma dag uppropet är och inte kommer så att jag kan ta deras plats, mohaha. Eller ja, det räcker i och för sig med att de bara väljer att skita i att gå kursen så är jag nöjd.

We´ll se babies, we´ll see!

Kör en Charlotte vs Paris och drar till med en TTYS

Puss




Bullaaar!

Hej hejelihopp!
Hemma från Gotland och i tårar typ för att jag inte har någon semester längre, BUHU. Det suger att det bara är tre veckors sommar...jag minns det gamla goda tiden när man gick i plugget och hade fan 3 månaders ledighet! Plus alla veckolånga lov överallt under hela året. Jag jobbar jämt och har 5 sketna veckor!
Så sluta klaga alla bortskämda snorisar till skolungar och njut av tiden i plugget, för den är den bästa ever! Det blir bara värre och jobbigare när man blir "vuxen". Hett tips: bli aldrig vuxen! ;)

Gotland var OK, kändes skönt att vara där och återuppleva allt härligt. Många fina studer blev det och mycket medeltid! Kunde ha varit lite mer kompisrelaterade upplevelser, mindre misär på campingresan och mer skratt så man viker sig, men det var OK absolut! Bättre & mer inlevelse nästa år bara! <3

Jag kommer lägga upp bilder! Tog många fina som är värda att beundras, ha. Kommer snart i en blogg nära dig ;)

Nej nu har jag typ hundra kilo tvätt som väntar hemma, så dags att dra sig för idag.

Ciao bella!

/Mary

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!