Magdans-Mary

Hej hej, hemskt mycket hej!
Tänkte att jag skulle damma av den gamla kategorin "Hälsa & Träning" med lite träningsnyheter =) Har ju inte dikterat nåt till denna fina kategori på ett tag och det beror inte på att jag inte har tränat under denna tid, utan att jag helt enkelt tavlat bort tanken på att dela med mig av träningen här. I och för sig ska jag vara helt ärlig och säga att jag nog inte tränat så mycket som jag borde men att jag i alla fall HAR tränat ca 1-2 ggr i veckan, regelbundet.



Då till dagens! Jag ska börja magdansa hade jag tänkt =) Jag tror att det verkligen är något jag kommer att trivas med så min plan är att hoppa på en terminskurs i magdans nu i veckan. Det blir en gång i veckan, persisk/egyptisk stil för min del =) Anledningen till denna ahaupplevelse var en provdag i orientalisk dans som jag deltog i för ca två veckor sen. 3 timmars intensivt dansande och jag var fast!



Andra träningsplaner (obs! PLANER, haha) är att prova på MMA i Trångsund samt att gärna hitta ett lämpligt pålleoffer att ta hand om några dagar i veckan. Jisses, vad jag inte gillar att vara hästlös! =(

Kommer även att köra på som vanligt med träningen i Högdalen, den är liksom bestående övertiden :P

 

Ha det bra så höres vi vidare!
/Mary <3


Bland kakor & aborrar

Hej hej!
Idag tog jag och Fredde en tur till Taxinge Slott för att njuta av deras underbara kak-och tårtbuffé i solskenet. Det var, som väntat, mycket smarrigt ;) Jag fick både kaffe och choklad så jag var mer än nöjd.
För att spä på lyckan för dagen ytterligare, tog jag mig ett kvällsdopp i Mälaren och det var faktiskt inte alls så kallt som jag hade väntat mig, tvärtom! Det var riktigt mysigt och nästintill varmt! Jag fick sällskap av en deceimeterstor aborre som simmade efter mig hela tiden...lite creepy men samtidigt ändå lite charmigt kan jag tycka, så här i efterhand :P Fredde satt på sjökanten och fotade hans glada sambo som har simhud mellan tårna och bara inte kan hålla sig borta från det stora, underbara blå.

Glöm inte att bada järnet nu, sista dagarna under denna vackra sommar! Snart är drivisen och isbjörnarna tillbaka...hopp i bara!


Nu ska jag se på film och sen sova, har första arbetsdagen efter semestern imorgon...yay... :P


Ha det bra!


Kram,
Badankan Mary


Kanske var jag fisk i mitt förra liv?



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!