Vi ses nästa år!

Hej hej!
Bättre dag idag än senast haha. Och det är skönt! Inte roligt med dåliga dagar. Idag har jag handlat mer julgrejer  till nästa år. Det är bra, då är allt liksom kirrat till julen 2011 och många fler därtill. Hade inte så mycket pynt hemma i år som jag ville ha, så då kompenserar jag upp det till nästa gång istället. T o m julkorten för nästa år är fixade! Nästan bara att lägga dem på lådan ;)

Sen blev det fika med min kära mamma i hamnen i Nyköping. Latte med våfflor, mums! Jag älskar våfflor...
Hittade också några tavlor som jag blev mycket intresserad av. Tyvärr var de inte till salu men jag ska kolla upp konstnären så får vi se om det kanske blir ett "riktigt" konstverk som kommer pryda väggen hemma. Skulle inte vara helt fel!

Min egen målarådra började rycka helt plötsligt idag när jag kom att tänka på hur roligt det faktiskt är att måla. Att pensla i olja är en favorit, det är roligt att arbeta med oljefärger. Dock suger det att det typ tar 3 dygn för det att torka...men ändå. Konst är magiskt och har något otroligt tilldragande, i alla fall för mig.

Det får nog bli till att börja måla igen, det hör jag det! Kanske ska börja skriva lite också? Jag har nog faktiskt saknat att pyssla med noveller, bokidéer och penseldrag...det var ett tag sen nu. Får varva det med smyckespysslet som jag nyss har upptäckt är väldigt roligt  =) (bilder på diverse ting kommer att komma upp här)



Nu ska jag packa ihop det sista inför resan till "tokholma" imorgon. Ska hem och fira in det nya året med mina kära vänner. Känns lite skumt att lämna min vagga Nyköping dock... Men så känns det alltid när jag ska åka härifrån. Men det som är bra med att åka, är att jag då kan komma tillbaka och känna desto mer glädje över det nästa gång jag kommer hem =)


Så ni alla fina, ha nu en underbar kväll & ett fint slut på 2010!




                                         Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt 2011!!




Kram Mary

 


Idag är stallet tomt

Nej, inga hästar är hemma alls i skallen idag. Det ekar tomt och livlöst. En sådan där dag ni vet som man helst vill slippa.

Jag retar upp mig på onödiga saker som bara ställer till det i hjärnan och hjärtat. Jag känner mig jättelarvig som blir småsur när det händer små oskyldiga saker som jag vet inte betyder något. Ändå stör det mig och jag blir lite gramse. Jag får välle skylla på PMS och shoppa vidare =)


Adjökens adjö.


Mellandagsrean dag 1+2

Tjohej vad bra med mellandagsrea! Kan vara den allra bästa rean på hela året. Och min absoluta favorit!
Rea är ju alltid bra och särskilt denna, då det faktiskt inte bara är skit som reas ut.

Idag har min kära vän Anna och jag gjort Nyköping helt slutkörd på reahets och det endast under en dag alena. Mycket imponerande om jag får säga det själv. Det är definitivt en etablerad sport och bedrift att shoppa och det tar på krafterna. Inne är det asvarmt och långa köer med mycket folk. Och ute är det Sibirisk drivis och Grönlandsvindar så man halvt fryser ihjäl. In och ut, fram och tillbaka... ja vad gör man inte för lite rea?!


Jag tjuvstartade lite igår dock
(kunde inte hålla mig) och inhandlade ett par ursnygga högklackade skor, mycket passande till kommande nyårsafton. De är skyhöga och jag undrade under en hundradels sekund hur i hela himlen jag skulle kunna gå i dem utan att falla och bryta näsan? Men sen slog jag bort den dumma tanken och föll i djup kärlek till de vackra skorna. Och ja, då var det ju för sent. Reafynd nr 1.

Reafynd nr 2
infann sig när jag på en och samma gång, länge och väl stred i krigisk hetta för en kopparfärgad tröja och en liten nätt sommarkjol. Kjolen var även den kärlek vid första ögonkastet och ett "måsta ha" objekt. Absolut grymt fynd.

Idag handlade jag inte så mycket tyvärr. Hittade dock en jättefin kavaj (dock ej rea...) som jag verkligen gillar! Den är nätt och alldaglig men samtidigt festlig. Kavaj är ett bra plagg just för att man kan använda det till alla tillfällen och alltid vara snygg.

Köpte även en tvål (special edition), "Savon de Marseille". Förpackningen är jättefin och enligt min expertis Anna så doftar den gudomligt också. Perfekt =)

Så, det var min lilla shoppingblogg för denna gång. Jag ska försöka härma alla storbloggare och lägga upp bilder på de fynd jag lyckats erövra under min shoppingtripp á la Nyköping.



Tills dess, avoir mes amis et bonne nuit!



Bisous,

/ Mary


Jul, jul, strålande jul!

Hej alla glada!
Sitter just nu hemma i Nyköping och skriver lite så här på Juldagen. Hemma hos mamma och pappa. Det är så skönt att komma hem-hem tycker jag! Bli lite ompysslad och bortskämd för ett tag... Jag och mina små katter har packat ihop oss hem hit och vi är alla tre glada att vara framme, trots snökaos och bilköer.

Julafton igår var fin och mysig, rolig att vara hemma med familjen på en högtidshelg som denna. Tror det skulle kännas lite märkligt att fira jul på annat sätt än med familjen...i alla fall för mig. Det är något som alltid har varit och som liksom alltid ska vara, så länge alla finns kvar och kan samlas just till jul. Det är en fin tradition! Samma sak med Kalle. För det ÄR verkligen ingen jul utan Kalle och hans vänner!

Jag gillar att det är så mycket snö även denna vinter, att vi även i år fick en vit jul. Det betyder mycket. Jag hör till den "gamla skolan" som tycker att en jul ska vara vit, kall och gemenskaplig för att det överhuvudtaget ska kunna kallas "jul" haha. Lite larvigt jag vet, men det blir mer magiskt och spännande så. Och julen ska ju vara magisk eller hur? ;) Det är ju hela grejen.

Jag kan inte låta bli att tänka på när jag senare i livet firar jul med min egen lilla familj och hur det kommer vara. Om det blir som jag vill, kommer vi fira i ett fint hus i skogen med hästarna in på knuten och med vita glittrande träd i trädgården. Katten och hunden är med, liksom barnen och hela familjen. Fredrik är tomte och skrockar glatt i en fotölj med alla barn klättrande på sig...vi har mycket god julmat och julsånger sprider sin glädje i husets alla rum som värms upp av en brasa...

Underbart! Så vill jag ha det alltid under julen, nu som då och i framtiden. Det är så julen ska vara =) *drömmer sig bort*


Nåväl
. Hoppas ni alla hade en lika fin och underbar jul som jag hade!

Jag skriver mer snart. Ska ladda inför mellandagsrean också! Det blir nog min ända motion när jag är hemma, haha. Har ingenstans att träna här och julmaten kommer lägga sig på hög...jag känner redan träningsabstinens!
Jag får roa mig med spikmattan (japp den är med!) och smått hetsiga shoppingrundor, that will do it!


Julkramar!
/Mary




Före dan, före dopparedan!

God kväll onsdag! God kväll 22/12...snart julafton! I år infann sig min julkänsla ganska tidigt och det har varit så mysigt. Jag har liksom fått känna den där myskänslan under nästan hela december och riktigt kunna njuta av att julen äntligen är här nu. Det tråkiga är att den är över betydligt fortare än den kommer... =( Och sen är det ett helt år tills nästa, magiska julafton.

Imorgon åker jag hem. Hem till Nyköping och mamma och pappa. Det ska bli så skönt, jag har verkligen längtat efter att få åka hem och bli ompysslad. Som på den gamla goda tiden. Det är fascinerande hur man varje jul liksom krymper litegrann och blir en sådär 10 år igen. I alla fall i sinnet =)

Julafton blir fin i år,  det är faktum! Tillsammans med min älskade familj, god mat och riktig vinter så kan det bara bli underbart. Och så Kalle Anka också, såklart, med alla hans vänner. För vad är julafton utan Kalle?

Ikväll blir det en mini-uppesittarkväll för mig och kissarna. Vi ska dona med det sista inför resan och julen; slå in lite klappar, rimma lite och dricka glögg. Så blir det nog lite julmusik också i vårt lilla hem.


Jag önskar er en underbar kväll och en härlig jul!


Kram!

/Mary




Tisdag - dan före dan, före dan, före dopparedan

God eftermiddag!
Idag är det tisdag och vilken tisdag sen! Snart är det ju JUL!!

Klockan ringde i ottan (idag menar jag det) kl 6 och det var bara att pallra sig upp till hungriga katter och en mörk lägenhet. Det var lite motigt men när jag 20 min senare timar in bussen perfekt kändes det ändå rätt okej.
Imorse hade vi lite julmys på jobbet med "Secret Santa" och julklappsutdelning. Hela grejen gick ut på att man ska köpa en liten julklapp till en arbetskollega och det var dessa som delades ut nu under jubel och hurrarop.
Vilka kollegor man har =) Alla hade verkligen ansträngt sig och skrivit sjukt bra rim!
Jag är mäkta imponerad!

Jag fick ett överlevnadskit i form av iskubshållare, klädnypor och en mini-eldstad som man ska ha med sig ut i vildmarken. Hur bra som helst =) Ska testa hur bra det funkar redan ikväll. Dock vet jag inte vem som gav mig paketet, eftersom det skulle vara lite hemligt. Tror att personen i fråga är sjuk idag och således inte på jobbet...men jag tror att jag kanske vet vem det är så vi får se om hon ger sig tillkänna. Eller så har jag helt fel och då blir det verkligen en överraskning! =O

Min "hemliga" kollega hade i alla fall verkligen lagt ner tid på rim och en jättefin text till paketet och jag blev så glad. Så det var värt att hasa sig upp kl 6, muttra ut i den svinkalla nattsvarta morgonen och pulsa till jobbet. Absolut. Jag trodde att jag skulle vara helt slut nu på eftermiddagen och bara vilja dö av trötthet, men faktum är att jag faktiskt känner mig rätt pigg. Eller kanske bara pigg som i övertrött? Hur som känner jag mig på topp! Jag är fast besluten om att det är träningen som gör det. Hela kroppen känns överlag piggare, starkare och mer uthållig sen jag började träna på riktigt. Och DET, mina vänner, får mig att vilja ge järnet och träna ännu mer och hårdare.

Efter jobbet blir det racing i SKHLM för årets sista presentshopping! Jag ligger något efter i julklappshandeln (i år igen..) och ska irra runt 1 timme eller 2. Men som tur är vet jag vad som ska inhandlas så det borde gå fort.


Ha det bra så hörs vi snart =)

Kram, knep & knåp
Mary


Från och med Oskar Linnros

Avslutar veckan och dagen med en låt av min loverboy för kvällen ^^
"Från och med Du" kan vara årets bästa låt. Ja. Det är kärlek!


"Från och med nu
Från och med Du..."


http://www.youtube.com/watch?v=lJaFgeLTYgY


Söndag = träning

Idag, på slappardagen no 1,  steg jag upp i ottan för att göra mig redo för bodycombatpass kl 11. Laddade friskt med stadig frukost i form av knäckemacka, keso och ett stort glas apelsinjuice. Riktigt god frukost!

Passet var sjukt bra, hade ny tränare och han var verkligen duktig och inspirerande. Jag giller den typen av passträning, kombiklasser där man varvar kampsport (kickboxning, Muay Tai, boxing, yoga) och håller ett rätt högt tempo hela passet igenom.
Jag hade jättekul och ser fram emot nästa pass, absolut.

Efter lite fighting var det dags för corepasset, mage/bål/ryggträning. Det är bra för hållningen i stort men gör också att speciellt ryggen håller längre då ryggmusklerna får den träning de dagligen så väl behöver.
Ett av mina mål med min träning är just att stärka dessa kroppdelar så att jag orkar mer och kanske också på köpet även får snyggare shape ;) Vore inte helt fel!

Beach 2011 är ett bra mål för mig; lagom långt bort och inte ett helt orimligt mål att nå. Tror dock att det kommer gå snabbare än så faktiskt och det känns härligt och ger mig ännu mer motivation till hårdare träning.

Det är bra att sätta upp mål för sin träning! Speciellt om man, som jag, har dålig (läs kass) självdisciplin och gärna tar bekvämlighet framför träningsvärk... Men kommer man väl igång och ger sig fasen på att nå sitt mål, så ändrar inte bara huvudet inställning utan även kroppen. Man orkar och vill mer och man blir piggare i både kropp och själ! De första veckorna är värst tycker jag, men med lite vilja och ett jävlaranamma tar man sig igeom dessa veckor och sen kan man nästan känna att man vill träna helt plötsligt. That´s when it all starts; det är då det börjar hända saker med kroppen och då är det bara att snålåka på viljan så ihärdigt det går! Det är viktigt att boosta sin vilja också, att belöna sig själv och hela tiden hitta på nya saker i sin träning. På så vis blir man motiverad längre och känner att träningen gör nytta, att det är kul och värt att lägga ner tid på.


Här är middagen just avnjuten och kvällen till ära blev det en mastig sallad med Halloumi till och havremjölk. Jag är helt såld på havremjölk! Prova "Oatleys" ekologiska havremjölk, den är ett underverk. Säljs i de flesta matvarubutikerna för ca 13-15 kr per 1 liter. Passar i alla fall mig bättre än vanlig mjölk och så får magen lite att jobba med också.

Funderar på om chokladfonndue (såklart med mörk choklad!) med apelsinklyftor eller kronärtskocka ska sällskapa med mig som dessert? Hmm...den är inte lätt!



Ha det bra i snöyran så synes, höres & störes vi snart!


/Combat girl Mary



Rumptoning, kaos och spikar

Hej hej!
Igår blev en intressant dag för lilla mig. Jobbet flöt på bra med när jag skulle hem sen så höll jag på att fanimej bli galen. Jag väntade på pendel(skit)tåget i kanske 20 min extra för det var försenat. Sen när det väl kom, stod det still på perrongen i 20 minuter ytterligare. Jag hade inbokat träningspass kl 19.30 så jag var lite stressad att komma hem.
Men nej. Alla kan ju lista ut att den skulle jag inte få, nej. När jag väl kom hem var jag ju tvungen att skotta fram bilen ur snödrivorna och det tog lite tid. Så jag fick snällt infinna mig på gymmet istället ca 19.45.

Men det blev jättebra träning ändå! 40 minuter på löpbandet, 15 min på cykeln plus 15-20 min magtrimmning. Det kändes bra i kroppen, speciellt i benen. Tänkte satsa på rumpan nu, den ska bli tonad och fin till beachen!

Väl hemma la jag mig 20 välförtjänta minuter på min spikmatta. Det kan jag verkligen rekommendera! Kroppen slappnar av helt och blodcirkulationen sätts igång tack vara punkttrycket på musklernas nerver. Efteråt är ryggen alldeles varm och go och man känner sig väldigt utvilad. Helt otroligt. Jag bara älskar spikmattan!

Ge bort en spikmatta i julklapp! Den kommer bli grymt uppskattad, särskilt av alla onda ryggar/axlar/nackar!
De kan behöva en omgång tagg lite då och då =)

Nu ska jag julmysa vidare med kollegorna på jobbet och få i mig lite glögg, hehe.
Sen blir det nog en hyffsat tidig kväll, måste ju ladda inför julklappshopping och hundmässa imorgon.



Ha det bra, vänner!

Pussis



 


Snööstooorm!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...horisontalt! Idag är det snöstorm i Stockholm, vilken överraskning. Jag tittade sömndrucket ut genom grusiga ögon och insåg att den här morgonen skulle bli speciell.

Dock är det inte så kallt ute och det är ju en fördel. Både sibirisk kyla och starka sidvindar känns som en dålig kombo så det var tur att vi slapp det.

Är sugen på lite julmys idag. Men det är ingen julmysig dag tyvärr. Jobba till 18 och sen iväg till träning. Bodypump står på schemat och jag hoppas att mina armar pallar det. Har precis blivit av med träningsvärken/muskelinflamationen i triceps och är inte up for another round. Får se hur det blir, men träning i någon form blir det i alla fall, det är ristat i sten.




Önska mig lycka till!








Vovve?

Hundmässan 2010 i Älvsjö nalkas och jag ska absolut gå! Lite jobbigt är det dock att jag varje år blir helt till mig efter ett besök där och vill köpa hund direkt. Och några år kommer det kanske gå att ordna också, men det kommer nog dröja. Tyvärr. Just nu är det inte så jättelägligt med en till familjemedlem då jag vill ge en hund mycket av min tid och det går inte där jag är idag. Inte enligt de tankarna jag har om vad jag vill ge min hund i alla fall.

Men jag tänker drömma lite om det i alla fall... det måste man få göra när man på en gång inte kan få allt man önskar. Vet inte varför jag kom in på det här helt plötsligt?


Om jag dock skulle köpa en hund skulle det nog bli en liten tollarvalp eller en pomeranien, en grå-vit. Jag är helt såld på de små lurvbollarna, trots att de är så små. Tycker egentligen att de är för små, men det kan inte hjälpas; jag dör när jag ser dem, jag smälter totalt. Men även schäfern står högt i kurs, älskar dem, speciellt de svarta. Det ska då såklart bli en av de kennlar som föder upp brukshundar. Jag vill inte ha en sne schäfer som måste avlivas när den är 7 bara för att höfterna pajat.



Undrar vilken det blir?

              







Blir hursom helst spännande att se alla raser i år igen. Sen ska jag såklart heja på Ciina, Cookie och alla de andra portisarna i Kennel Furface och Kennel Aquatass i deras tävligar.


/Mary


Marie <3 Copenhagen

Kom på att jag nog inte har berättat nåt alls om vår fina resa till Köpenhamn! Eller har jag det? Nåja, här kommer lite mer om det i så fall, haha. Jag packade ner allt utom min fina älskade kamera så det är Fredde som ligger inne med bilderna. Får uppdatera senare med lite bilder från resan! Just be patient my friends.

Resan var rakt igenom underbar! Vi hade så trevligt och roligt tillsammans, faktiskt så blev det en av de bästa resort vi varit på tillsammans.

Vi åkte tåg från Stockholm ner till Köpenhamn, X2000. När vi kom till hotellet uppgraderade vi vårat rum för 200 kr till näst högsta våningen med utsikt över hela stan. Hur fint som helst, kändes lite "lyxigare" än det rum vi först bokade. Helt klart en bra grej att göra. Hotellet är nybyggt och fräscht, inte jättelyxigt så men absolut värt att bo på! Det ligger bredvid tågstationen, men ca 150 meter till Tivoli och närheten till allt. Perfekt.

På fredagen vandrade vi längs Ströget och myste bland alla butiker. Jag fick för mig att vi skulle vara de enda turisterna i stan i november, men icke! Det var smockfullt med folk överallt. Vi vandrade ner till Nyhavn och åt middag på ett mysigt ställe i hamnen. Jag blev helt kär i Nyhavn! Alla de färgglada små husen som ligger precis vid vattnet och alla fina fiskebåtar...de skapar en idyll verkligen. Så himla fint. Vi var ganska mycket i Nyhavn, trivdes bra där.

Nästa mission på resan blev att finna "den lille havsfrue" vid strandkanten strax efter Nyhavn. Tjena, det var ju lättare sagt än gjort! Vi hade totalt missat att fröken havsdoft tillfälligt flyttat till en mässa i Kina och inte skulle komma hem igen förrän till april 2011. Det var lite trist. Så jag fick leka havsfru istället, för lite fina bilder vid vattnet :)

Samma kväll var det även dags för den årliga lanseringen av Tuborgs julöl i Danmark och det var värsta happening! Enligt trogen dansk sed hamnade vi också på en pub vid Ströget och delade bord för kvällen med ett väldigt trevligt danskt par och talade engelska över varsitt stop öl. Ölet var faktiskt jättegott, jag gillar nog julöl betydligt mer än "vanligt" öl. Detta var mörkt och lite rökigt, perfekt för min smak.

Det roliga med det danska paret var att ingen av oss fyra kunde fatta ett smack av var den andra sa, så det fick bli engelska. Vi alla höll med om att det är rätt patetiskt egentligen. Ett sund, som det tar 20 min att korsa med båt, ligger mellan oss, och vi kan inte ens snacka med varann. Helt sjukt. Men trevligt hade vi ändå! 

Dagen efter begav vi oss till Carlsbergs bryggeri och smakade på deras julöl också. Det var kul att se hur det går till när man brygger öl och vad öl innehåller. Det finns en mysig bar också längst upp i bryggeriet där vi värmde oss och avnjöt vår öl. Sen blev det en kväll på stan, men en mysig middag vid Tivoli och lite tid på Ströget.

Sista dagen var vi i Fredriksbergs Park (tror det hette så?) med tillhörande herrgård. Det var en jättefin och vacker park och vi tog många fina bilder. Kommer också upp här i sinom tid :)
Vidare vandrade vi till Köpenhamns Djurpark och strosade där resten av dagen. Vi plåtade apor, isbjörnar (så sjukt stora djur!!) och andra roliga varelser.
Det var en jättemysig dag på djurparken, kall, men mysig.

Sen blev det en lite finare middag på en Australiensisk restaurang där Fredrik åt krokodil. Det smakade gott, likt fisk. Sen bar det av till tågstationen och nattåget hem där jag sov som en stock. Vi vaknade i sista sekunden och fick snabba oss av vid Älvsjö. Skönt med nära hem :)


Kort och gott var det en UNDERBAR resa och jag kommer absolut att åka tillbaka till Köpenhamn. Tyckte verkligen om staden och danskarna, som visade sig vara rätt reko trots allt ;)



Kram!

Danmarks bäste besökare,
Mary



Still counting

Jag räknar ner dagarna tills Du kommer hem. Jag räknar sekundrarna, minutrarna och kan redan nu se framför mig hur vi möts. Vi möts i en kram så varm och i en kyss, så full av kärlek och längtan.

Min saknad och längtan är hos Dig. Jag har gett mitt hjärta till Dig och är alltid med Dig.

Tick, tick...
Klockan går.
Men ack så långsamt, framåt.

Swim like there´s no tomorrow

Dagens träningstips!

Igår (söndag) blev det simning för min del. 45 minuter i poolen ger goda resultat vid upprepade tillfällen. Faktum är att simning är kalasbra om man vill tona till sig lite. Armar, axlar, rygg och ben särskilt, får sig ett lyft som heter duga.

En övning som jag vill dela med mig av, är en som jag testade igår och som för mig fungerade väldigt bra.

Ligg på rygg i vattnet, spänn magen och lyft upp huvudet så att öronen inte är under ytan.
Rör på benen ungefär som med simfenor eller som delfiner gör, dvs upp och ner tills du får upp fart.
Fortsätt röra dig bakåt.

Sen är det bara att fortsätta så, bakåt med paddlandet med benen. Huvudet får inte sjunka ner i vattnet, då förlorar du spänningen i magen. Armarna ska inte dra det tunga lasset här, utan fungerar som stabilitet och
back up ifall det skulle behövas.
Två, tre längder är bra att börja med. Om man orkar mer är det såklart bara att köra, dags för magen att jobba! Men man ska inte ta i över sin förmåga, speciellt inte i början om man precis börjat träna eller "vill komma igång igen".

Varva med bröstsim för att "sträcka ut" och få igång även ryggen.


Att vara i vattnet är i sig en superbra träning bara det. Man behöver inte alltid göra massa övningar för att få resultat, även bara lek och skoj i vattnet gör underverk för musklerna. Så hopp i plurret och ha kul!


/Mary the dolphin


Träning vs Tequila?

Hej hallo "Träningsbloggen"!
Uttrycket "jag ska aldrig mer dricka..." har fått en helt ny innebörd fr om idag, i alla fall för mig.
(menas: jag kan ta ett glas vin till maten/sällskapet men inga krogvändor!)

I och med min satsning på träningen nu, på riktigt, så slopar vi alkoholen. Det är bara dåligt för kroppen och så vitt jag vet så bygger Tequila inga muskler.
Det gör däremot sömn, balanserad kost och aktivitet/träning!

2011: Det blir mitt löfte till dig. Träningsboost deluxe. *applause*


Bon soir <3


The morning after...

Hej alla glada och bakfulla medmänniskor!
Vilken inte så smickrande bra dag det är idag! Jag mår som jag förtjänar, absolut.
I eftermiddag blir det fettismat, film och nedbäddad Mary i soffan, oh yes. Förlåt tränings-Mary, men detta är ett nödfall, mycket allvarligt.

Jag känner mig som sju svåra år och ett förbaskat tufft nödår.

Dock hade jag det awesome med Mimmi igår, det var vekligen jättekul och jättetrevligt. Nästa gång ska jag bara komma på att sluta "släcka törsten" efter 2 glas vin...

 

Me love ya honeybun!





La premiére sportif

Hej!
Första inlägget i min nya kategori "Hälsa & Träning"! Känns bra. Denna är till för att jag ska hålla koll på min träning och se till så att jag inte bangar ur det löfte jag har lovat mig själv nu; att bli fit helt enkelt. Svårare än så behöver det (och kan det) inte vara!

Så, dags att kaska upp självdisciplinen och get down to business.


Första träningspasset blev gymmet, med 40 min på löpbandet och ca 15 min styrka. Armar, bål, rygg och mage. Jag kämpade på bra tycker jag och är nöjd med min insats. Dock tror jag jag tränade lite för bra, mina armar och mage är helt väck,  t o m tre dagar senare. Jikes. Har brutal träningsvärk och kan inte ens lyfta armarna haha.

Nästa pass blir på söndag v 49, då gäller core för hela slanten (magen ska pinas ordentligt och bli fin igen)
Sen blir det tisdag v 50, då är det aerobic som gäller. Torsdagen samma vecka är vigd åt bodypump och styrka.
Onsdagen där emellan är det tänkt att jag ska gymma igen. Rodd plus cykelträning.

Oh, am I on it or am I on it?! Beach 2011, give me the best you´ve got.

J*vla skitdag då.

Jag blir så sur. Idag är jag jätteförvirrad och vimsig och bara allmänt störd, det är skitirriterande. Måste skriva av mig lite för jag blir verkligen sne!

Inte nog med att jag försov mig och hade max en kvart på mig att göra mig själv iordning (inkl. äta frukost, ge katterna mat, klä på mig, vakna), jag glömde även min matlåda med mellanmål och ALLT i på bussfanskapet! Så jävla less man blir. Hade förberett igår som jag aldrig annars gör, för att ladda inför träningen med massa nyttigheter. Men nej. Se den skulle jag inte få. F-U-C-K.

Jag ville typ hänga mig någonstans när jag kom på det, när jag gått av tåget och matlådan var på väg till Bredäng med bussen som jag lämnat 20 min innan!
Hade gjort den godaste köttfärssåsen någonsinn till matlåda och ja, nu är den väck. Det är så man vill gråta. Tänkte att "jomen en sådan kan man väl anmäla att man tappat bort?" och ringde till bajsSL som säger att "nej sådana slänger vi, de kan man inte få tillbaka". JÄVLIGT BRA SERVICE SOM VANLIGT PÅ DET FÖRBANNADE FÖRETAGET med andra ord. 


Jag vill att min man ska komma hem och krama mig så jag blir mig själv igen. Saknar hans kloka ord och varma famn en dag som denna.

And then we move forward...

Fredag idag! Hur bra som helst efter en lång vecka. Kändes som att det aldrig skulle ta slut. Men nu är vi här, at the end of the road.

Men. Jag har beslutsångest, det var väl oväntat? Händer ju aldrig mig? Eller hur var det nu...? Skit.
Har hamnat i ett vägskäl i livet där jag kan gå åt tre olika håll. Alla tre lockar med sitt positiva och dissar med sitt negativa. Och det som är så krångligt i allt det här, är att alla tre alternativ väger upp varandra lika mycket ungefär. Istället för att ett av dem väger över och gör allt lättare för mig, så är de exakt jämlika typ.
Men det är väl dax att göra som Tarotkorten sa åt mig att göra...typ get a grip and hold on to it. Alltså, tid att bli vuxen och fatta egna beslut samt att stå för dem även om det går åt helvete efteråt.

Det vore så skönt om någon bara kan ta beslutet åt mig och intala mig att det är det bästa beslutet.


För att pigga upp mig själv lite lägger jag upp en länk till en rolig video jag hittade på Youtube. Detta är en amatörvideo och den är sjukt bra för att vara just det, amatörgjord. Grym cred till dem som står bakom den i alla fall.


Hej så länge darlings <3



// Weary Mary 


                                              http://www.youtube.com/watch?v=0GM_RPVZ5yI






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!